Teknologian kehitys ja tiede

Reijo Miettinen (Editor)

Research output: Book/ReportBook (editor)

Abstract

Marraskuun 7. päivänä 1983 pidettiin Valtion teknillisen tutkimuskeskuksen (VTT) järjestämä Teknoloqian kehitys ja tiede -symposium. Tilaisuuden tavoitteena oli osaltaan aloittaa teknologiaa koskeva monitieteellinen keskustelu Suomessa.Teknologia on monitahoinen yhteiskunnallinen ilmiö.Sen luonteen ja kehityksen ymmärtäminen edellyttää usean tieteenalan käsitteistön ja näkökulman hyödyntämistä.Symposiumissa tarkasteltiin teknologiaa ja teknologista muutosta kahden tieteenalan, filosofian ja taloustieteen, näkökulmasta.Tilaisuus koostui näiden tieteenalojen edustajien esityksistä ja valmistelluista kommenttipuheenvuoroista.
Original languageFinnish
Place of PublicationEspoo
PublisherVTT Technical Research Centre of Finland
Number of pages123
ISBN (Print)951-38-2184-6
Publication statusPublished - 1984
MoE publication typeC2 Edited books
EventTeknologian kehitys ja tiede - Espoo, Finland
Duration: 7 Nov 19837 Nov 1983

Publication series

SeriesVTT Symposium
Number53
ISSN0357-9387

Keywords

  • technology science
  • development research

Cite this

Miettinen, R. (Ed.) (1984). Teknologian kehitys ja tiede. Espoo: VTT Technical Research Centre of Finland. VTT Symposium, No. 53
Miettinen, Reijo (Editor). / Teknologian kehitys ja tiede. Espoo : VTT Technical Research Centre of Finland, 1984. 123 p. (VTT Symposium; No. 53).
@book{203783f6f7004662adbf65e7adaa565f,
title = "Teknologian kehitys ja tiede",
abstract = "Marraskuun 7. p{\"a}iv{\"a}n{\"a} 1983 pidettiin Valtion teknillisen tutkimuskeskuksen (VTT) j{\"a}rjest{\"a}m{\"a} Teknoloqian kehitys ja tiede -symposium. Tilaisuuden tavoitteena oli osaltaan aloittaa teknologiaa koskeva monitieteellinen keskustelu Suomessa.Teknologia on monitahoinen yhteiskunnallinen ilmi{\"o}.Sen luonteen ja kehityksen ymm{\"a}rt{\"a}minen edellytt{\"a}{\"a} usean tieteenalan k{\"a}sitteist{\"o}n ja n{\"a}k{\"o}kulman hy{\"o}dynt{\"a}mist{\"a}.Symposiumissa tarkasteltiin teknologiaa ja teknologista muutosta kahden tieteenalan, filosofian ja taloustieteen, n{\"a}k{\"o}kulmasta.Tilaisuus koostui n{\"a}iden tieteenalojen edustajien esityksist{\"a} ja valmistelluista kommenttipuheenvuoroista.",
keywords = "technology science, development research",
editor = "Reijo Miettinen",
year = "1984",
language = "Finnish",
isbn = "951-38-2184-6",
series = "VTT Symposium",
publisher = "VTT Technical Research Centre of Finland",
number = "53",
address = "Finland",

}

Miettinen, R (ed.) 1984, Teknologian kehitys ja tiede. VTT Symposium, no. 53, VTT Technical Research Centre of Finland, Espoo.

Teknologian kehitys ja tiede. / Miettinen, Reijo (Editor).

Espoo : VTT Technical Research Centre of Finland, 1984. 123 p. (VTT Symposium; No. 53).

Research output: Book/ReportBook (editor)

TY - BOOK

T1 - Teknologian kehitys ja tiede

A2 - Miettinen, Reijo

PY - 1984

Y1 - 1984

N2 - Marraskuun 7. päivänä 1983 pidettiin Valtion teknillisen tutkimuskeskuksen (VTT) järjestämä Teknoloqian kehitys ja tiede -symposium. Tilaisuuden tavoitteena oli osaltaan aloittaa teknologiaa koskeva monitieteellinen keskustelu Suomessa.Teknologia on monitahoinen yhteiskunnallinen ilmiö.Sen luonteen ja kehityksen ymmärtäminen edellyttää usean tieteenalan käsitteistön ja näkökulman hyödyntämistä.Symposiumissa tarkasteltiin teknologiaa ja teknologista muutosta kahden tieteenalan, filosofian ja taloustieteen, näkökulmasta.Tilaisuus koostui näiden tieteenalojen edustajien esityksistä ja valmistelluista kommenttipuheenvuoroista.

AB - Marraskuun 7. päivänä 1983 pidettiin Valtion teknillisen tutkimuskeskuksen (VTT) järjestämä Teknoloqian kehitys ja tiede -symposium. Tilaisuuden tavoitteena oli osaltaan aloittaa teknologiaa koskeva monitieteellinen keskustelu Suomessa.Teknologia on monitahoinen yhteiskunnallinen ilmiö.Sen luonteen ja kehityksen ymmärtäminen edellyttää usean tieteenalan käsitteistön ja näkökulman hyödyntämistä.Symposiumissa tarkasteltiin teknologiaa ja teknologista muutosta kahden tieteenalan, filosofian ja taloustieteen, näkökulmasta.Tilaisuus koostui näiden tieteenalojen edustajien esityksistä ja valmistelluista kommenttipuheenvuoroista.

KW - technology science

KW - development research

M3 - Book (editor)

SN - 951-38-2184-6

T3 - VTT Symposium

BT - Teknologian kehitys ja tiede

PB - VTT Technical Research Centre of Finland

CY - Espoo

ER -

Miettinen R, (ed.). Teknologian kehitys ja tiede. Espoo: VTT Technical Research Centre of Finland, 1984. 123 p. (VTT Symposium; No. 53).