Terveellisyys on monitahoinen ruoanvalinnan peruste

Liisa Lähteenmäki, Nina Urala

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Original languageFinnish
Pages (from-to)20-21
JournalBolus
Volume8
Issue number1
Publication statusPublished - 2002
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Cite this

Lähteenmäki, L., & Urala, N. (2002). Terveellisyys on monitahoinen ruoanvalinnan peruste. Bolus, 8(1), 20-21.
Lähteenmäki, Liisa ; Urala, Nina. / Terveellisyys on monitahoinen ruoanvalinnan peruste. In: Bolus. 2002 ; Vol. 8, No. 1. pp. 20-21.
@article{04fd65636da846b8b4e6dc1b2f0cb3dd,
title = "Terveellisyys on monitahoinen ruoanvalinnan peruste",
author = "Liisa L{\"a}hteenm{\"a}ki and Nina Urala",
year = "2002",
language = "Finnish",
volume = "8",
pages = "20--21",
journal = "Ravitsemusasiantuntija",
issn = "2342-6047",
number = "1",

}

Lähteenmäki, L & Urala, N 2002, 'Terveellisyys on monitahoinen ruoanvalinnan peruste', Bolus, vol. 8, no. 1, pp. 20-21.

Terveellisyys on monitahoinen ruoanvalinnan peruste. / Lähteenmäki, Liisa; Urala, Nina.

In: Bolus, Vol. 8, No. 1, 2002, p. 20-21.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Terveellisyys on monitahoinen ruoanvalinnan peruste

AU - Lähteenmäki, Liisa

AU - Urala, Nina

PY - 2002

Y1 - 2002

M3 - Article

VL - 8

SP - 20

EP - 21

JO - Ravitsemusasiantuntija

JF - Ravitsemusasiantuntija

SN - 2342-6047

IS - 1

ER -

Lähteenmäki L, Urala N. Terveellisyys on monitahoinen ruoanvalinnan peruste. Bolus. 2002;8(1):20-21.