Tie- ja liikennealan tutkimuksia Suomessa: Vuosikirja 1987

Kari Mäkelä, Antti Permala

Research output: Book/ReportReport

Abstract

International Road Research Documentation (IRRD) on OECD:n tietutkimusohjelman yhteydessä toimiva kansainvälinen informaatiojärjestelmä. IRRD:n jäsenet OECD:n jäsenmaissa keräävät tiedot tie- ja liikennealan julkaisuista ja tutkimuksista. Jokaisesta tietokantaan liitettävästä julkaisusta ja tutkimuksesta tehdään tiivistelmä, johon liitetään tunnistetiedot ja avainsanat ATK:lla tapahtuvaa tiedonhakua varten. Vuosikirja sisältää vuonna 1987 Suomesta kerätyt tiedot tie- ja liikennealan julkaisuista (72 kpl) ja käynnissä olleista tutkimuksista (52 kpl) toukokuusta 1986 toukokuuhun 1987. Kirjan tarkoituksena on suomalaisten tutkimusten tuloksina syntyneen tiedon hyödyntäminen ja tunnetuksi tekeminen sekä kotimaassa että ulkomailla. Vuosikirja ilmestyy nyt kahdeksannen kerran.
Original languageFinnish
Place of PublicationEspoo
PublisherVTT Technical Research Centre of Finland
Number of pages120
ISBN (Print)951-38-3229-5
Publication statusPublished - 1988
MoE publication typeNot Eligible

Publication series

SeriesValtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita
Number893
ISSN0358-5085

Keywords

  • roads
  • traffic engineering
  • transportation
  • Finland
  • research projects
  • references
  • reporting
  • yearbooks
  • catalogues
  • databases

Cite this

Mäkelä, K., & Permala, A. (1988). Tie- ja liikennealan tutkimuksia Suomessa: Vuosikirja 1987. Espoo: VTT Technical Research Centre of Finland. Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita, No. 893
Mäkelä, Kari ; Permala, Antti. / Tie- ja liikennealan tutkimuksia Suomessa : Vuosikirja 1987. Espoo : VTT Technical Research Centre of Finland, 1988. 120 p. (Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita; No. 893).
@book{72471004eb2e47d786e52afdb53c13e3,
title = "Tie- ja liikennealan tutkimuksia Suomessa: Vuosikirja 1987",
abstract = "International Road Research Documentation (IRRD) on OECD:n tietutkimusohjelman yhteydess{\"a} toimiva kansainv{\"a}linen informaatioj{\"a}rjestelm{\"a}. IRRD:n j{\"a}senet OECD:n j{\"a}senmaissa ker{\"a}{\"a}v{\"a}t tiedot tie- ja liikennealan julkaisuista ja tutkimuksista. Jokaisesta tietokantaan liitett{\"a}v{\"a}st{\"a} julkaisusta ja tutkimuksesta tehd{\"a}{\"a}n tiivistelm{\"a}, johon liitet{\"a}{\"a}n tunnistetiedot ja avainsanat ATK:lla tapahtuvaa tiedonhakua varten. Vuosikirja sis{\"a}lt{\"a}{\"a} vuonna 1987 Suomesta ker{\"a}tyt tiedot tie- ja liikennealan julkaisuista (72 kpl) ja k{\"a}ynniss{\"a} olleista tutkimuksista (52 kpl) toukokuusta 1986 toukokuuhun 1987. Kirjan tarkoituksena on suomalaisten tutkimusten tuloksina syntyneen tiedon hy{\"o}dynt{\"a}minen ja tunnetuksi tekeminen sek{\"a} kotimaassa ett{\"a} ulkomailla. Vuosikirja ilmestyy nyt kahdeksannen kerran.",
keywords = "roads, traffic engineering, transportation, Finland, research projects, references, reporting, yearbooks, catalogues, databases",
author = "Kari M{\"a}kel{\"a} and Antti Permala",
year = "1988",
language = "Finnish",
isbn = "951-38-3229-5",
series = "Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita",
publisher = "VTT Technical Research Centre of Finland",
number = "893",
address = "Finland",

}

Mäkelä, K & Permala, A 1988, Tie- ja liikennealan tutkimuksia Suomessa: Vuosikirja 1987. Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita, no. 893, VTT Technical Research Centre of Finland, Espoo.

Tie- ja liikennealan tutkimuksia Suomessa : Vuosikirja 1987. / Mäkelä, Kari; Permala, Antti.

Espoo : VTT Technical Research Centre of Finland, 1988. 120 p. (Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita; No. 893).

Research output: Book/ReportReport

TY - BOOK

T1 - Tie- ja liikennealan tutkimuksia Suomessa

T2 - Vuosikirja 1987

AU - Mäkelä, Kari

AU - Permala, Antti

PY - 1988

Y1 - 1988

N2 - International Road Research Documentation (IRRD) on OECD:n tietutkimusohjelman yhteydessä toimiva kansainvälinen informaatiojärjestelmä. IRRD:n jäsenet OECD:n jäsenmaissa keräävät tiedot tie- ja liikennealan julkaisuista ja tutkimuksista. Jokaisesta tietokantaan liitettävästä julkaisusta ja tutkimuksesta tehdään tiivistelmä, johon liitetään tunnistetiedot ja avainsanat ATK:lla tapahtuvaa tiedonhakua varten. Vuosikirja sisältää vuonna 1987 Suomesta kerätyt tiedot tie- ja liikennealan julkaisuista (72 kpl) ja käynnissä olleista tutkimuksista (52 kpl) toukokuusta 1986 toukokuuhun 1987. Kirjan tarkoituksena on suomalaisten tutkimusten tuloksina syntyneen tiedon hyödyntäminen ja tunnetuksi tekeminen sekä kotimaassa että ulkomailla. Vuosikirja ilmestyy nyt kahdeksannen kerran.

AB - International Road Research Documentation (IRRD) on OECD:n tietutkimusohjelman yhteydessä toimiva kansainvälinen informaatiojärjestelmä. IRRD:n jäsenet OECD:n jäsenmaissa keräävät tiedot tie- ja liikennealan julkaisuista ja tutkimuksista. Jokaisesta tietokantaan liitettävästä julkaisusta ja tutkimuksesta tehdään tiivistelmä, johon liitetään tunnistetiedot ja avainsanat ATK:lla tapahtuvaa tiedonhakua varten. Vuosikirja sisältää vuonna 1987 Suomesta kerätyt tiedot tie- ja liikennealan julkaisuista (72 kpl) ja käynnissä olleista tutkimuksista (52 kpl) toukokuusta 1986 toukokuuhun 1987. Kirjan tarkoituksena on suomalaisten tutkimusten tuloksina syntyneen tiedon hyödyntäminen ja tunnetuksi tekeminen sekä kotimaassa että ulkomailla. Vuosikirja ilmestyy nyt kahdeksannen kerran.

KW - roads

KW - traffic engineering

KW - transportation

KW - Finland

KW - research projects

KW - references

KW - reporting

KW - yearbooks

KW - catalogues

KW - databases

M3 - Report

SN - 951-38-3229-5

T3 - Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita

BT - Tie- ja liikennealan tutkimuksia Suomessa

PB - VTT Technical Research Centre of Finland

CY - Espoo

ER -

Mäkelä K, Permala A. Tie- ja liikennealan tutkimuksia Suomessa: Vuosikirja 1987. Espoo: VTT Technical Research Centre of Finland, 1988. 120 p. (Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita; No. 893).