Tie- ja liikennealan tutkimuksia Suomessa: Vuosikirja 1988 - 1990

Antti Permala (Editor), Kari Mäkelä (Editor), Mikko Kallio (Editor)

Research output: Book/ReportReport

Abstract

International Road Research Documentation, IRRD, on OECD:n tietutkimusohjelman yhteydessä toimiva kansainvälinen informaatiojärjestelmä. Suomi on ollut IRRD:n jäsenenä vuodesta 1978. IRRD:n jäsenet keräävät tiedot tie- ja liikennealan julkaisuista ja tutkimuksista. Jokaisesta IRRD-tietokantaan liitettävästä julkaisusta ja tutkimuksesta tehdään tiivistelmä, johon liitetään tunnistetiedot ja avainsanat atk-tiedonhakua varten. Suomen kansallisena IRRD-keskuksena toimii Valtion teknillisen tutkimuskeskuksen (VTT) tie-, geo- ja liikennetekniikan laboratorio, joka huolehtii tietojen keruusta ja syöttämisestä tietokantaan. Toiminnan aiheuttamat kustannukset on jaettu tiehallituksen (TIEH) ja VTT:n tie-, geo- ja liikennetekniikan laboratorion kesken. IRRD-toiminnan johtoryhmään kuuluvat tiehallituksen edustajina apulaisjohtaja Anja Silvenius sekä dipl. ins. Maritta Polvinen ja VTT:n edustajina tekn. lis. Antti Permala ja fil. maist. Kari Mäkelä tie-, geo- ja liikennetekniikan laboratoriosta sekä dipl. ins. Kari Martiskainen informaatiopalvelulaitoksesta. Tämä vuosikirja sisältää vuosina 1988 1990 kerätyt tiedot tie- ja liikennealan julkaisuista (159 kpl) ja käynnissä olleista tutkimuksista (133 kpl) toukokuusta 1987 joulukuuhun 1990. Tietokantaan on lisäksi syötetty artikkeleita Asfaltti- sekä Tie ja liikenne -lehdistä. Artikkeliviitteitä ei kuitenkaan ole tässä vuosikirjassa. Tiedonhakuja IRRD-tietokannasta voidaan tehdä European Space Agencyn (ESA) tietopankista Italiasta. Atk-pohjainen tiedonhaku voidaan suorittaa (avainsanojen lisäksi) millä sanoilla tahansa esimerkiksi tiivistelmistä. IRRD-tietokannan suorakäyttöoikeuden saa VTT:n informaatiopalvelulaitoksesta. Vuosikirja ilmestyy nyt kahdeksannen kerran.
Original languageFinnish
Place of PublicationEspoo
PublisherVTT Technical Research Centre of Finland
Number of pages180
ISBN (Print)951-38-4199-5
Publication statusPublished - 1992
MoE publication typeNot Eligible

Publication series

SeriesVTT Tiedotteita - Meddelanden - Research Notes
Number1386
ISSN1235-0605

Fingerprint

Finland
Documentation
Research
Organisation for Economic Co-Operation and Development

Keywords

 • roads
 • research projects
 • traffic engineering
 • transportation
 • references
 • reporting
 • yearbooks
 • catalogues
 • databases
 • IRRD
 • Finland

Cite this

Permala, A., Mäkelä, K., & Kallio, M. (Eds.) (1992). Tie- ja liikennealan tutkimuksia Suomessa: Vuosikirja 1988 - 1990. Espoo: VTT Technical Research Centre of Finland. VTT Tiedotteita - Meddelanden - Research Notes, No. 1386
Permala, Antti (Editor) ; Mäkelä, Kari (Editor) ; Kallio, Mikko (Editor). / Tie- ja liikennealan tutkimuksia Suomessa : Vuosikirja 1988 - 1990. Espoo : VTT Technical Research Centre of Finland, 1992. 180 p. (VTT Tiedotteita - Meddelanden - Research Notes; No. 1386).
@book{b22558d858fa4b9e88abffc3663a275e,
title = "Tie- ja liikennealan tutkimuksia Suomessa: Vuosikirja 1988 - 1990",
abstract = "International Road Research Documentation, IRRD, on OECD:n tietutkimusohjelman yhteydess{\"a} toimiva kansainv{\"a}linen informaatioj{\"a}rjestelm{\"a}. Suomi on ollut IRRD:n j{\"a}senen{\"a} vuodesta 1978. IRRD:n j{\"a}senet ker{\"a}{\"a}v{\"a}t tiedot tie- ja liikennealan julkaisuista ja tutkimuksista. Jokaisesta IRRD-tietokantaan liitett{\"a}v{\"a}st{\"a} julkaisusta ja tutkimuksesta tehd{\"a}{\"a}n tiivistelm{\"a}, johon liitet{\"a}{\"a}n tunnistetiedot ja avainsanat atk-tiedonhakua varten. Suomen kansallisena IRRD-keskuksena toimii Valtion teknillisen tutkimuskeskuksen (VTT) tie-, geo- ja liikennetekniikan laboratorio, joka huolehtii tietojen keruusta ja sy{\"o}tt{\"a}misest{\"a} tietokantaan. Toiminnan aiheuttamat kustannukset on jaettu tiehallituksen (TIEH) ja VTT:n tie-, geo- ja liikennetekniikan laboratorion kesken. IRRD-toiminnan johtoryhm{\"a}{\"a}n kuuluvat tiehallituksen edustajina apulaisjohtaja Anja Silvenius sek{\"a} dipl. ins. Maritta Polvinen ja VTT:n edustajina tekn. lis. Antti Permala ja fil. maist. Kari M{\"a}kel{\"a} tie-, geo- ja liikennetekniikan laboratoriosta sek{\"a} dipl. ins. Kari Martiskainen informaatiopalvelulaitoksesta. T{\"a}m{\"a} vuosikirja sis{\"a}lt{\"a}{\"a} vuosina 1988 1990 ker{\"a}tyt tiedot tie- ja liikennealan julkaisuista (159 kpl) ja k{\"a}ynniss{\"a} olleista tutkimuksista (133 kpl) toukokuusta 1987 joulukuuhun 1990. Tietokantaan on lis{\"a}ksi sy{\"o}tetty artikkeleita Asfaltti- sek{\"a} Tie ja liikenne -lehdist{\"a}. Artikkeliviitteit{\"a} ei kuitenkaan ole t{\"a}ss{\"a} vuosikirjassa. Tiedonhakuja IRRD-tietokannasta voidaan tehd{\"a} European Space Agencyn (ESA) tietopankista Italiasta. Atk-pohjainen tiedonhaku voidaan suorittaa (avainsanojen lis{\"a}ksi) mill{\"a} sanoilla tahansa esimerkiksi tiivistelmist{\"a}. IRRD-tietokannan suorak{\"a}ytt{\"o}oikeuden saa VTT:n informaatiopalvelulaitoksesta. Vuosikirja ilmestyy nyt kahdeksannen kerran.",
keywords = "roads, research projects, traffic engineering, transportation, references, reporting, yearbooks, catalogues, databases, IRRD, Finland",
editor = "Antti Permala and Kari M{\"a}kel{\"a} and Mikko Kallio",
year = "1992",
language = "Finnish",
isbn = "951-38-4199-5",
series = "VTT Tiedotteita - Meddelanden - Research Notes",
publisher = "VTT Technical Research Centre of Finland",
number = "1386",
address = "Finland",

}

Permala, A, Mäkelä, K & Kallio, M (eds) 1992, Tie- ja liikennealan tutkimuksia Suomessa: Vuosikirja 1988 - 1990. VTT Tiedotteita - Meddelanden - Research Notes, no. 1386, VTT Technical Research Centre of Finland, Espoo.

Tie- ja liikennealan tutkimuksia Suomessa : Vuosikirja 1988 - 1990. / Permala, Antti (Editor); Mäkelä, Kari (Editor); Kallio, Mikko (Editor).

Espoo : VTT Technical Research Centre of Finland, 1992. 180 p. (VTT Tiedotteita - Meddelanden - Research Notes; No. 1386).

Research output: Book/ReportReport

TY - BOOK

T1 - Tie- ja liikennealan tutkimuksia Suomessa

T2 - Vuosikirja 1988 - 1990

A2 - Permala, Antti

A2 - Mäkelä, Kari

A2 - Kallio, Mikko

PY - 1992

Y1 - 1992

N2 - International Road Research Documentation, IRRD, on OECD:n tietutkimusohjelman yhteydessä toimiva kansainvälinen informaatiojärjestelmä. Suomi on ollut IRRD:n jäsenenä vuodesta 1978. IRRD:n jäsenet keräävät tiedot tie- ja liikennealan julkaisuista ja tutkimuksista. Jokaisesta IRRD-tietokantaan liitettävästä julkaisusta ja tutkimuksesta tehdään tiivistelmä, johon liitetään tunnistetiedot ja avainsanat atk-tiedonhakua varten. Suomen kansallisena IRRD-keskuksena toimii Valtion teknillisen tutkimuskeskuksen (VTT) tie-, geo- ja liikennetekniikan laboratorio, joka huolehtii tietojen keruusta ja syöttämisestä tietokantaan. Toiminnan aiheuttamat kustannukset on jaettu tiehallituksen (TIEH) ja VTT:n tie-, geo- ja liikennetekniikan laboratorion kesken. IRRD-toiminnan johtoryhmään kuuluvat tiehallituksen edustajina apulaisjohtaja Anja Silvenius sekä dipl. ins. Maritta Polvinen ja VTT:n edustajina tekn. lis. Antti Permala ja fil. maist. Kari Mäkelä tie-, geo- ja liikennetekniikan laboratoriosta sekä dipl. ins. Kari Martiskainen informaatiopalvelulaitoksesta. Tämä vuosikirja sisältää vuosina 1988 1990 kerätyt tiedot tie- ja liikennealan julkaisuista (159 kpl) ja käynnissä olleista tutkimuksista (133 kpl) toukokuusta 1987 joulukuuhun 1990. Tietokantaan on lisäksi syötetty artikkeleita Asfaltti- sekä Tie ja liikenne -lehdistä. Artikkeliviitteitä ei kuitenkaan ole tässä vuosikirjassa. Tiedonhakuja IRRD-tietokannasta voidaan tehdä European Space Agencyn (ESA) tietopankista Italiasta. Atk-pohjainen tiedonhaku voidaan suorittaa (avainsanojen lisäksi) millä sanoilla tahansa esimerkiksi tiivistelmistä. IRRD-tietokannan suorakäyttöoikeuden saa VTT:n informaatiopalvelulaitoksesta. Vuosikirja ilmestyy nyt kahdeksannen kerran.

AB - International Road Research Documentation, IRRD, on OECD:n tietutkimusohjelman yhteydessä toimiva kansainvälinen informaatiojärjestelmä. Suomi on ollut IRRD:n jäsenenä vuodesta 1978. IRRD:n jäsenet keräävät tiedot tie- ja liikennealan julkaisuista ja tutkimuksista. Jokaisesta IRRD-tietokantaan liitettävästä julkaisusta ja tutkimuksesta tehdään tiivistelmä, johon liitetään tunnistetiedot ja avainsanat atk-tiedonhakua varten. Suomen kansallisena IRRD-keskuksena toimii Valtion teknillisen tutkimuskeskuksen (VTT) tie-, geo- ja liikennetekniikan laboratorio, joka huolehtii tietojen keruusta ja syöttämisestä tietokantaan. Toiminnan aiheuttamat kustannukset on jaettu tiehallituksen (TIEH) ja VTT:n tie-, geo- ja liikennetekniikan laboratorion kesken. IRRD-toiminnan johtoryhmään kuuluvat tiehallituksen edustajina apulaisjohtaja Anja Silvenius sekä dipl. ins. Maritta Polvinen ja VTT:n edustajina tekn. lis. Antti Permala ja fil. maist. Kari Mäkelä tie-, geo- ja liikennetekniikan laboratoriosta sekä dipl. ins. Kari Martiskainen informaatiopalvelulaitoksesta. Tämä vuosikirja sisältää vuosina 1988 1990 kerätyt tiedot tie- ja liikennealan julkaisuista (159 kpl) ja käynnissä olleista tutkimuksista (133 kpl) toukokuusta 1987 joulukuuhun 1990. Tietokantaan on lisäksi syötetty artikkeleita Asfaltti- sekä Tie ja liikenne -lehdistä. Artikkeliviitteitä ei kuitenkaan ole tässä vuosikirjassa. Tiedonhakuja IRRD-tietokannasta voidaan tehdä European Space Agencyn (ESA) tietopankista Italiasta. Atk-pohjainen tiedonhaku voidaan suorittaa (avainsanojen lisäksi) millä sanoilla tahansa esimerkiksi tiivistelmistä. IRRD-tietokannan suorakäyttöoikeuden saa VTT:n informaatiopalvelulaitoksesta. Vuosikirja ilmestyy nyt kahdeksannen kerran.

KW - roads

KW - research projects

KW - traffic engineering

KW - transportation

KW - references

KW - reporting

KW - yearbooks

KW - catalogues

KW - databases

KW - IRRD

KW - Finland

M3 - Report

SN - 951-38-4199-5

T3 - VTT Tiedotteita - Meddelanden - Research Notes

BT - Tie- ja liikennealan tutkimuksia Suomessa

PB - VTT Technical Research Centre of Finland

CY - Espoo

ER -

Permala A, (ed.), Mäkelä K, (ed.), Kallio M, (ed.). Tie- ja liikennealan tutkimuksia Suomessa: Vuosikirja 1988 - 1990. Espoo: VTT Technical Research Centre of Finland, 1992. 180 p. (VTT Tiedotteita - Meddelanden - Research Notes; No. 1386).