Toimistotekniikka valtaa tehtaat

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Abstract

Internetin ja selainten avulla on viimein saatavilla yleisiä käyttöliittymiä myös automaatioon. Yhdistelmän edut ovat huomattavat ja se valtaaneekin markkinat nopeasti. Verkkopohjainen käyttöliittymä on nopea toteuttaa ja halpa käytössä. Käyttäjän sisäinen tietoverkko – intranet -on lisäksi tietoturvallinen ja vasteeltaan riittävän nopea.
Original languageFinnish
Article number5
JournalAutomaatioväylä
Issue number7
Publication statusPublished - 1998
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Cite this

@article{544244ad8f494e94b37673955191fb1d,
title = "Toimistotekniikka valtaa tehtaat",
abstract = "Internetin ja selainten avulla on viimein saatavilla yleisi{\"a} k{\"a}ytt{\"o}liittymi{\"a} my{\"o}s automaatioon. Yhdistelm{\"a}n edut ovat huomattavat ja se valtaaneekin markkinat nopeasti. Verkkopohjainen k{\"a}ytt{\"o}liittym{\"a} on nopea toteuttaa ja halpa k{\"a}yt{\"o}ss{\"a}. K{\"a}ytt{\"a}j{\"a}n sis{\"a}inen tietoverkko – intranet -on lis{\"a}ksi tietoturvallinen ja vasteeltaan riitt{\"a}v{\"a}n nopea.",
author = "Hannu Lehtinen",
year = "1998",
language = "Finnish",
journal = "Automaatiov{\"a}yl{\"a}",
issn = "0784-6428",
number = "7",

}

Toimistotekniikka valtaa tehtaat. / Lehtinen, Hannu.

In: Automaatioväylä, No. 7, 5, 1998.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Toimistotekniikka valtaa tehtaat

AU - Lehtinen, Hannu

PY - 1998

Y1 - 1998

N2 - Internetin ja selainten avulla on viimein saatavilla yleisiä käyttöliittymiä myös automaatioon. Yhdistelmän edut ovat huomattavat ja se valtaaneekin markkinat nopeasti. Verkkopohjainen käyttöliittymä on nopea toteuttaa ja halpa käytössä. Käyttäjän sisäinen tietoverkko – intranet -on lisäksi tietoturvallinen ja vasteeltaan riittävän nopea.

AB - Internetin ja selainten avulla on viimein saatavilla yleisiä käyttöliittymiä myös automaatioon. Yhdistelmän edut ovat huomattavat ja se valtaaneekin markkinat nopeasti. Verkkopohjainen käyttöliittymä on nopea toteuttaa ja halpa käytössä. Käyttäjän sisäinen tietoverkko – intranet -on lisäksi tietoturvallinen ja vasteeltaan riittävän nopea.

M3 - Article

JO - Automaatioväylä

JF - Automaatioväylä

SN - 0784-6428

IS - 7

M1 - 5

ER -