Tulevaisuuden ratkaisuja ruoka-alalle

VTT:n, Fazerin ja IBM:n käynnistämä crEATe-innovaatioekosysteemi

Heli Diaz, Kyösti Pennanen, Tomi Lehikoinen

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Original languageEnglish
JournalRavitsemusasiantuntija
Issue number1
Publication statusPublished - 2019
MoE publication typeNot Eligible

Cite this

@article{1c190a61bccf4495b27c109681fe2bcc,
title = "Tulevaisuuden ratkaisuja ruoka-alalle: VTT:n, Fazerin ja IBM:n k{\"a}ynnist{\"a}m{\"a} crEATe-innovaatioekosysteemi",
author = "Heli Diaz and Ky{\"o}sti Pennanen and Tomi Lehikoinen",
year = "2019",
language = "English",
journal = "Ravitsemusasiantuntija",
issn = "2342-6047",
number = "1",

}

Tulevaisuuden ratkaisuja ruoka-alalle : VTT:n, Fazerin ja IBM:n käynnistämä crEATe-innovaatioekosysteemi. / Diaz, Heli; Pennanen, Kyösti; Lehikoinen, Tomi.

In: Ravitsemusasiantuntija, No. 1, 2019.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Tulevaisuuden ratkaisuja ruoka-alalle

T2 - VTT:n, Fazerin ja IBM:n käynnistämä crEATe-innovaatioekosysteemi

AU - Diaz, Heli

AU - Pennanen, Kyösti

AU - Lehikoinen, Tomi

PY - 2019

Y1 - 2019

M3 - Article

JO - Ravitsemusasiantuntija

JF - Ravitsemusasiantuntija

SN - 2342-6047

IS - 1

ER -