Tuoreen kalan ja kalavalmisteiden säilyvyyden lisääminen minimal processing -menetelmillä

Raija Ahvenainen

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Original languageFinnish
Article number12
JournalKala
Issue number2
Publication statusPublished - 1997
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Cite this

@article{b08cf09f4e104cce84583d640c0cbc45,
title = "Tuoreen kalan ja kalavalmisteiden s{\"a}ilyvyyden lis{\"a}{\"a}minen minimal processing -menetelmill{\"a}",
author = "Raija Ahvenainen",
year = "1997",
language = "Finnish",
journal = "Kala",
issn = "0784-4530",
number = "2",

}

Tuoreen kalan ja kalavalmisteiden säilyvyyden lisääminen minimal processing -menetelmillä. / Ahvenainen, Raija.

In: Kala, No. 2, 12, 1997.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Tuoreen kalan ja kalavalmisteiden säilyvyyden lisääminen minimal processing -menetelmillä

AU - Ahvenainen, Raija

PY - 1997

Y1 - 1997

M3 - Article

JO - Kala

JF - Kala

SN - 0784-4530

IS - 2

M1 - 12

ER -