Tuotannonohjauksen menetelmien ja järjestelmien kehittäminen

Research output: Book/ReportReportProfessional

Abstract

Valtion teknillisen tutkimuskeskuksen sähkötekniikan laboratoriossa on suoritettu tuotannonohjaukseen liittyvä kartoitus. Projekti määritteli tuotannonohjauksen erityisongelmia, jotka vaativat kehityspanoksia ja joihin olisi tarkoituksennukaista panostaa sähkötekniikan laboratoriossa. Raportissa kuvataan tuotannonohjauksen tehtävänasettelu ja kiteytetään tuotannonohjauksen eri osa-alueisiin liittyviä erityisongelmia ja nimenomaan sellaisia, joiden ratkaisuun olisi tarvetta panostaa. Esimerkkinä käytetään betonielementtitehdasta, kuvataan sen tuotannonohjausongelmia ja esitetään ongelmien ratkaisuvaihtoehtoja.
Original languageFinnish
Place of PublicationEspoo
PublisherVTT Technical Research Centre of Finland
Number of pages41
ISBN (Print)951-38-1773-3
Publication statusPublished - 1983
MoE publication typeD4 Published development or research report or study

Publication series

NameTiedotteita / Valtion teknillinen tutkimuskeskus
PublisherVTT
Volume222

Cite this

Ranta, J. (1983). Tuotannonohjauksen menetelmien ja järjestelmien kehittäminen. Espoo: VTT Technical Research Centre of Finland. Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita, No. 222
Ranta, Jukka. / Tuotannonohjauksen menetelmien ja järjestelmien kehittäminen. Espoo : VTT Technical Research Centre of Finland, 1983. 41 p. (Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita; No. 222).
@book{aeca7ea14bcf4db2b52ae542ceb1287a,
title = "Tuotannonohjauksen menetelmien ja j{\"a}rjestelmien kehitt{\"a}minen",
abstract = "Valtion teknillisen tutkimuskeskuksen s{\"a}hk{\"o}tekniikan laboratoriossa on suoritettu tuotannonohjaukseen liittyv{\"a} kartoitus. Projekti m{\"a}{\"a}ritteli tuotannonohjauksen erityisongelmia, jotka vaativat kehityspanoksia ja joihin olisi tarkoituksennukaista panostaa s{\"a}hk{\"o}tekniikan laboratoriossa. Raportissa kuvataan tuotannonohjauksen teht{\"a}v{\"a}nasettelu ja kiteytet{\"a}{\"a}n tuotannonohjauksen eri osa-alueisiin liittyvi{\"a} erityisongelmia ja nimenomaan sellaisia, joiden ratkaisuun olisi tarvetta panostaa. Esimerkkin{\"a} k{\"a}ytet{\"a}{\"a}n betonielementtitehdasta, kuvataan sen tuotannonohjausongelmia ja esitet{\"a}{\"a}n ongelmien ratkaisuvaihtoehtoja.",
author = "Jukka Ranta",
year = "1983",
language = "Finnish",
isbn = "951-38-1773-3",
series = "Tiedotteita / Valtion teknillinen tutkimuskeskus",
publisher = "VTT Technical Research Centre of Finland",
address = "Finland",

}

Ranta, J 1983, Tuotannonohjauksen menetelmien ja järjestelmien kehittäminen. Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita, no. 222, VTT Technical Research Centre of Finland, Espoo.

Tuotannonohjauksen menetelmien ja järjestelmien kehittäminen. / Ranta, Jukka.

Espoo : VTT Technical Research Centre of Finland, 1983. 41 p. (Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita; No. 222).

Research output: Book/ReportReportProfessional

TY - BOOK

T1 - Tuotannonohjauksen menetelmien ja järjestelmien kehittäminen

AU - Ranta, Jukka

PY - 1983

Y1 - 1983

N2 - Valtion teknillisen tutkimuskeskuksen sähkötekniikan laboratoriossa on suoritettu tuotannonohjaukseen liittyvä kartoitus. Projekti määritteli tuotannonohjauksen erityisongelmia, jotka vaativat kehityspanoksia ja joihin olisi tarkoituksennukaista panostaa sähkötekniikan laboratoriossa. Raportissa kuvataan tuotannonohjauksen tehtävänasettelu ja kiteytetään tuotannonohjauksen eri osa-alueisiin liittyviä erityisongelmia ja nimenomaan sellaisia, joiden ratkaisuun olisi tarvetta panostaa. Esimerkkinä käytetään betonielementtitehdasta, kuvataan sen tuotannonohjausongelmia ja esitetään ongelmien ratkaisuvaihtoehtoja.

AB - Valtion teknillisen tutkimuskeskuksen sähkötekniikan laboratoriossa on suoritettu tuotannonohjaukseen liittyvä kartoitus. Projekti määritteli tuotannonohjauksen erityisongelmia, jotka vaativat kehityspanoksia ja joihin olisi tarkoituksennukaista panostaa sähkötekniikan laboratoriossa. Raportissa kuvataan tuotannonohjauksen tehtävänasettelu ja kiteytetään tuotannonohjauksen eri osa-alueisiin liittyviä erityisongelmia ja nimenomaan sellaisia, joiden ratkaisuun olisi tarvetta panostaa. Esimerkkinä käytetään betonielementtitehdasta, kuvataan sen tuotannonohjausongelmia ja esitetään ongelmien ratkaisuvaihtoehtoja.

M3 - Report

SN - 951-38-1773-3

T3 - Tiedotteita / Valtion teknillinen tutkimuskeskus

BT - Tuotannonohjauksen menetelmien ja järjestelmien kehittäminen

PB - VTT Technical Research Centre of Finland

CY - Espoo

ER -

Ranta J. Tuotannonohjauksen menetelmien ja järjestelmien kehittäminen. Espoo: VTT Technical Research Centre of Finland, 1983. 41 p. (Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita; No. 222).