Tuotannonohjauksen menetelmien ja järjestelmien kehittäminen

  Research output: Book/ReportReport

  Abstract

  Valtion teknillisen tutkimuskeskuksen sähkötekniikan laboratoriossa on suoritettu tuotannonohjaukseen liittyvä kartoitus. Projekti määritteli tuotannonohjauksen erityisongelmia, jotka vaativat kehityspanoksia ja joihin olisi tarkoituksennukaista panostaa sähkötekniikan laboratoriossa. Raportissa kuvataan tuotannonohjauksen tehtävänasettelu ja kiteytetään tuotannonohjauksen eri osa-alueisiin liittyviä erityisongelmia ja nimenomaan sellaisia, joiden ratkaisuun olisi tarvetta panostaa. Esimerkkinä käytetään betonielementtitehdasta, kuvataan sen tuotannonohjausongelmia ja esitetään ongelmien ratkaisuvaihtoehtoja.
  Original languageFinnish
  Place of PublicationEspoo
  PublisherVTT Technical Research Centre of Finland
  Number of pages41
  ISBN (Print)951-38-1773-3
  Publication statusPublished - 1983
  MoE publication typeD4 Published development or research report or study

  Publication series

  SeriesValtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita
  Number222
  ISSN0358-5085

  Cite this

  Ranta, J. (1983). Tuotannonohjauksen menetelmien ja järjestelmien kehittäminen. Espoo: VTT Technical Research Centre of Finland. Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita, No. 222
  Ranta, Jukka. / Tuotannonohjauksen menetelmien ja järjestelmien kehittäminen. Espoo : VTT Technical Research Centre of Finland, 1983. 41 p. (Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita; No. 222).
  @book{aeca7ea14bcf4db2b52ae542ceb1287a,
  title = "Tuotannonohjauksen menetelmien ja j{\"a}rjestelmien kehitt{\"a}minen",
  abstract = "Valtion teknillisen tutkimuskeskuksen s{\"a}hk{\"o}tekniikan laboratoriossa on suoritettu tuotannonohjaukseen liittyv{\"a} kartoitus. Projekti m{\"a}{\"a}ritteli tuotannonohjauksen erityisongelmia, jotka vaativat kehityspanoksia ja joihin olisi tarkoituksennukaista panostaa s{\"a}hk{\"o}tekniikan laboratoriossa. Raportissa kuvataan tuotannonohjauksen teht{\"a}v{\"a}nasettelu ja kiteytet{\"a}{\"a}n tuotannonohjauksen eri osa-alueisiin liittyvi{\"a} erityisongelmia ja nimenomaan sellaisia, joiden ratkaisuun olisi tarvetta panostaa. Esimerkkin{\"a} k{\"a}ytet{\"a}{\"a}n betonielementtitehdasta, kuvataan sen tuotannonohjausongelmia ja esitet{\"a}{\"a}n ongelmien ratkaisuvaihtoehtoja.",
  author = "Jukka Ranta",
  year = "1983",
  language = "Finnish",
  isbn = "951-38-1773-3",
  series = "Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita",
  publisher = "VTT Technical Research Centre of Finland",
  number = "222",
  address = "Finland",

  }

  Ranta, J 1983, Tuotannonohjauksen menetelmien ja järjestelmien kehittäminen. Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita, no. 222, VTT Technical Research Centre of Finland, Espoo.

  Tuotannonohjauksen menetelmien ja järjestelmien kehittäminen. / Ranta, Jukka.

  Espoo : VTT Technical Research Centre of Finland, 1983. 41 p. (Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita; No. 222).

  Research output: Book/ReportReport

  TY - BOOK

  T1 - Tuotannonohjauksen menetelmien ja järjestelmien kehittäminen

  AU - Ranta, Jukka

  PY - 1983

  Y1 - 1983

  N2 - Valtion teknillisen tutkimuskeskuksen sähkötekniikan laboratoriossa on suoritettu tuotannonohjaukseen liittyvä kartoitus. Projekti määritteli tuotannonohjauksen erityisongelmia, jotka vaativat kehityspanoksia ja joihin olisi tarkoituksennukaista panostaa sähkötekniikan laboratoriossa. Raportissa kuvataan tuotannonohjauksen tehtävänasettelu ja kiteytetään tuotannonohjauksen eri osa-alueisiin liittyviä erityisongelmia ja nimenomaan sellaisia, joiden ratkaisuun olisi tarvetta panostaa. Esimerkkinä käytetään betonielementtitehdasta, kuvataan sen tuotannonohjausongelmia ja esitetään ongelmien ratkaisuvaihtoehtoja.

  AB - Valtion teknillisen tutkimuskeskuksen sähkötekniikan laboratoriossa on suoritettu tuotannonohjaukseen liittyvä kartoitus. Projekti määritteli tuotannonohjauksen erityisongelmia, jotka vaativat kehityspanoksia ja joihin olisi tarkoituksennukaista panostaa sähkötekniikan laboratoriossa. Raportissa kuvataan tuotannonohjauksen tehtävänasettelu ja kiteytetään tuotannonohjauksen eri osa-alueisiin liittyviä erityisongelmia ja nimenomaan sellaisia, joiden ratkaisuun olisi tarvetta panostaa. Esimerkkinä käytetään betonielementtitehdasta, kuvataan sen tuotannonohjausongelmia ja esitetään ongelmien ratkaisuvaihtoehtoja.

  M3 - Report

  SN - 951-38-1773-3

  T3 - Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita

  BT - Tuotannonohjauksen menetelmien ja järjestelmien kehittäminen

  PB - VTT Technical Research Centre of Finland

  CY - Espoo

  ER -

  Ranta J. Tuotannonohjauksen menetelmien ja järjestelmien kehittäminen. Espoo: VTT Technical Research Centre of Finland, 1983. 41 p. (Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita; No. 222).