Tuotettavuuden kehittäminen: Parempi tuotteisto useasta näkökulmasta

Petri Mika Paavo Huhtala, Antti Juhani Pulkkinen (Editor)

Research output: Book/ReportBook (editor)

Abstract

Tuotettavuus on otettava huomioon tuotekehitysprosessin aikaisessa vaiheessa. Tarkastelunäkökulman tulee ulottua konkreettisia yksityiskohtia laajemmin tuotteistoon ja tuoteperheisiin suhteessa tuotantoprosesseihin ja -verkkoihin.
Kirja tarjoaa kokonaisvaltaisen lähestymistavan tuotekehitykseen: Siinä käsitellään tuotteiston ja tuoteperheiden valmistus- ja kokoonpanonäkökulmien huomioonottamista konseptointivaiheessa sekä esitellään tuoreita menetelmiä ja käytännön prosessimalleja. Kirjassa on tarkasteltu valmistettavuus- ja kokoonpantavuusnäkökohdat huomioonottavan suunnittelun nykytilaa ja haettu käytännön esimerkkejä viime vuosien kehityksestä. Kirja on suunnattu lukijalle, joka työskentelee tuotekehityksessä tai tuotannossa johto- tai asiantuntijatehtävissä. Se soveltuu myös tuotekehityksen opiskelun oheismateriaaliksi teknillisissä yliopistoissa ja ammattikorkeakouluissa.
Original languageFinnish
PublisherTeknologiateollisuus ry
Number of pages432
ISBN (Print)978-952-238-002-9
Publication statusPublished - 1 Jan 2009
MoE publication typeD6 Edited professional books

Keywords

  • Produceability
  • DFX
  • Engineering
  • Product Development
  • product portfolio
  • product & process modelling
  • product concept assesment
  • configurability
  • modularity

Cite this

@book{708790bc1783464db9c4c871e16acb82,
title = "Tuotettavuuden kehitt{\"a}minen: Parempi tuotteisto useasta n{\"a}k{\"o}kulmasta",
abstract = "Tuotettavuus on otettava huomioon tuotekehitysprosessin aikaisessa vaiheessa. Tarkastelun{\"a}k{\"o}kulman tulee ulottua konkreettisia yksityiskohtia laajemmin tuotteistoon ja tuoteperheisiin suhteessa tuotantoprosesseihin ja -verkkoihin.Kirja tarjoaa kokonaisvaltaisen l{\"a}hestymistavan tuotekehitykseen: Siin{\"a} k{\"a}sitell{\"a}{\"a}n tuotteiston ja tuoteperheiden valmistus- ja kokoonpanon{\"a}k{\"o}kulmien huomioonottamista konseptointivaiheessa sek{\"a} esitell{\"a}{\"a}n tuoreita menetelmi{\"a} ja k{\"a}yt{\"a}nn{\"o}n prosessimalleja. Kirjassa on tarkasteltu valmistettavuus- ja kokoonpantavuusn{\"a}k{\"o}kohdat huomioonottavan suunnittelun nykytilaa ja haettu k{\"a}yt{\"a}nn{\"o}n esimerkkej{\"a} viime vuosien kehityksest{\"a}. Kirja on suunnattu lukijalle, joka ty{\"o}skentelee tuotekehityksess{\"a} tai tuotannossa johto- tai asiantuntijateht{\"a}viss{\"a}. Se soveltuu my{\"o}s tuotekehityksen opiskelun oheismateriaaliksi teknillisiss{\"a} yliopistoissa ja ammattikorkeakouluissa.",
keywords = "Produceability, DFX, Engineering, Product Development, product portfolio, product & process modelling, product concept assesment, configurability, modularity",
author = "Huhtala, {Petri Mika Paavo}",
editor = "Pulkkinen, {Antti Juhani}",
year = "2009",
month = "1",
day = "1",
language = "Finnish",
isbn = "978-952-238-002-9",
publisher = "Teknologiateollisuus ry",
address = "Finland",

}

Tuotettavuuden kehittäminen : Parempi tuotteisto useasta näkökulmasta. / Huhtala, Petri Mika Paavo; Pulkkinen, Antti Juhani (Editor).

Teknologiateollisuus ry, 2009. 432 p.

Research output: Book/ReportBook (editor)

TY - BOOK

T1 - Tuotettavuuden kehittäminen

T2 - Parempi tuotteisto useasta näkökulmasta

AU - Huhtala, Petri Mika Paavo

A2 - Pulkkinen, Antti Juhani

PY - 2009/1/1

Y1 - 2009/1/1

N2 - Tuotettavuus on otettava huomioon tuotekehitysprosessin aikaisessa vaiheessa. Tarkastelunäkökulman tulee ulottua konkreettisia yksityiskohtia laajemmin tuotteistoon ja tuoteperheisiin suhteessa tuotantoprosesseihin ja -verkkoihin.Kirja tarjoaa kokonaisvaltaisen lähestymistavan tuotekehitykseen: Siinä käsitellään tuotteiston ja tuoteperheiden valmistus- ja kokoonpanonäkökulmien huomioonottamista konseptointivaiheessa sekä esitellään tuoreita menetelmiä ja käytännön prosessimalleja. Kirjassa on tarkasteltu valmistettavuus- ja kokoonpantavuusnäkökohdat huomioonottavan suunnittelun nykytilaa ja haettu käytännön esimerkkejä viime vuosien kehityksestä. Kirja on suunnattu lukijalle, joka työskentelee tuotekehityksessä tai tuotannossa johto- tai asiantuntijatehtävissä. Se soveltuu myös tuotekehityksen opiskelun oheismateriaaliksi teknillisissä yliopistoissa ja ammattikorkeakouluissa.

AB - Tuotettavuus on otettava huomioon tuotekehitysprosessin aikaisessa vaiheessa. Tarkastelunäkökulman tulee ulottua konkreettisia yksityiskohtia laajemmin tuotteistoon ja tuoteperheisiin suhteessa tuotantoprosesseihin ja -verkkoihin.Kirja tarjoaa kokonaisvaltaisen lähestymistavan tuotekehitykseen: Siinä käsitellään tuotteiston ja tuoteperheiden valmistus- ja kokoonpanonäkökulmien huomioonottamista konseptointivaiheessa sekä esitellään tuoreita menetelmiä ja käytännön prosessimalleja. Kirjassa on tarkasteltu valmistettavuus- ja kokoonpantavuusnäkökohdat huomioonottavan suunnittelun nykytilaa ja haettu käytännön esimerkkejä viime vuosien kehityksestä. Kirja on suunnattu lukijalle, joka työskentelee tuotekehityksessä tai tuotannossa johto- tai asiantuntijatehtävissä. Se soveltuu myös tuotekehityksen opiskelun oheismateriaaliksi teknillisissä yliopistoissa ja ammattikorkeakouluissa.

KW - Produceability

KW - DFX

KW - Engineering

KW - Product Development

KW - product portfolio

KW - product & process modelling

KW - product concept assesment

KW - configurability

KW - modularity

M3 - Book (editor)

SN - 978-952-238-002-9

BT - Tuotettavuuden kehittäminen

PB - Teknologiateollisuus ry

ER -