Tuotteen, prosessin ja verkon tasapainoinen tarkastelu

Antti Juhani Pulkkinen, Petri Mika Paavo Huhtala

  Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapter or book articleProfessional

  Abstract

  Tuotettavuus on otettava huomioon tuotekehitysprosessin aikaisessa vaiheessa. Tarkastelunäkökulman tulee ulottua konkreettisia yksityiskohtia laajemmin tuotteistoon ja tuoteperheisiin suhteessa tuotantoprosesseihin ja -verkkoihin.
  Kirja tarjoaa kokonaisvaltaisen lähestymistavan tuotekehitykseen: Siinä käsitellään tuotteiston ja tuoteperheiden valmistus- ja kokoonpanonäkökulmien huomioonottamista konseptointivaiheessa sekä esitellään tuoreita menetelmiä ja käytännön prosessimalleja.
  Kirjassa on tarkasteltu valmistettavuus- ja kokoonpantavuusnäkökohdat huomioonottavan suunnittelun nykytilaa ja haettu käytännön esimerkkejä viime vuosien kehityksestä.
  Kirja on suunnattu lukijalle, joka työskentelee tuotekehityksessä tai tuotannossa johto- tai asiantuntijatehtävissä. Se soveltuu myös tuotekehityksen opiskelun oheismateriaaliksi teknillisissä yliopistoissa ja ammattikorkeakouluissa.
  Original languageFinnish
  Title of host publicationTuotettavuuden kehittäminen - Parempi tuotteisto useasta näkökulmasta
  EditorsPetri Huhtala, Antti Pulkkinen
  PublisherTeknologiateollisuus ry
  Pages287-334
  ISBN (Print)978-952-238-002-9
  Publication statusPublished - 1 Jan 2009
  MoE publication typeD2 Article in professional manuals or guides or professional information systems or text book material

  Cite this