Tuotteen, prosessin ja verkon tasapainoinen tarkastelu

Antti Juhani Pulkkinen, Petri Mika Paavo Huhtala

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapter or book articleProfessional

Abstract

Tuotettavuus on otettava huomioon tuotekehitysprosessin aikaisessa vaiheessa. Tarkastelunäkökulman tulee ulottua konkreettisia yksityiskohtia laajemmin tuotteistoon ja tuoteperheisiin suhteessa tuotantoprosesseihin ja -verkkoihin.
Kirja tarjoaa kokonaisvaltaisen lähestymistavan tuotekehitykseen: Siinä käsitellään tuotteiston ja tuoteperheiden valmistus- ja kokoonpanonäkökulmien huomioonottamista konseptointivaiheessa sekä esitellään tuoreita menetelmiä ja käytännön prosessimalleja.
Kirjassa on tarkasteltu valmistettavuus- ja kokoonpantavuusnäkökohdat huomioonottavan suunnittelun nykytilaa ja haettu käytännön esimerkkejä viime vuosien kehityksestä.
Kirja on suunnattu lukijalle, joka työskentelee tuotekehityksessä tai tuotannossa johto- tai asiantuntijatehtävissä. Se soveltuu myös tuotekehityksen opiskelun oheismateriaaliksi teknillisissä yliopistoissa ja ammattikorkeakouluissa.
Original languageFinnish
Title of host publicationTuotettavuuden kehittäminen - Parempi tuotteisto useasta näkökulmasta
EditorsPetri Huhtala, Antti Pulkkinen
PublisherTeknologiateollisuus ry
Pages287-334
ISBN (Print)978-952-238-002-9
Publication statusPublished - 1 Jan 2009
MoE publication typeD2 Article in professional manuals or guides or professional information systems or text book material

Fingerprint

manufacturing

Cite this

Pulkkinen, A. J., & Huhtala, P. M. P. (2009). Tuotteen, prosessin ja verkon tasapainoinen tarkastelu. In P. Huhtala, & A. Pulkkinen (Eds.), Tuotettavuuden kehittäminen - Parempi tuotteisto useasta näkökulmasta (pp. 287-334). Teknologiateollisuus ry.
Pulkkinen, Antti Juhani ; Huhtala, Petri Mika Paavo. / Tuotteen, prosessin ja verkon tasapainoinen tarkastelu. Tuotettavuuden kehittäminen - Parempi tuotteisto useasta näkökulmasta. editor / Petri Huhtala ; Antti Pulkkinen. Teknologiateollisuus ry, 2009. pp. 287-334
@inbook{ada6c0d95cd4408abc14e4b581092020,
title = "Tuotteen, prosessin ja verkon tasapainoinen tarkastelu",
abstract = "Tuotettavuus on otettava huomioon tuotekehitysprosessin aikaisessa vaiheessa. Tarkastelun{\"a}k{\"o}kulman tulee ulottua konkreettisia yksityiskohtia laajemmin tuotteistoon ja tuoteperheisiin suhteessa tuotantoprosesseihin ja -verkkoihin.Kirja tarjoaa kokonaisvaltaisen l{\"a}hestymistavan tuotekehitykseen: Siin{\"a} k{\"a}sitell{\"a}{\"a}n tuotteiston ja tuoteperheiden valmistus- ja kokoonpanon{\"a}k{\"o}kulmien huomioonottamista konseptointivaiheessa sek{\"a} esitell{\"a}{\"a}n tuoreita menetelmi{\"a} ja k{\"a}yt{\"a}nn{\"o}n prosessimalleja.Kirjassa on tarkasteltu valmistettavuus- ja kokoonpantavuusn{\"a}k{\"o}kohdat huomioonottavan suunnittelun nykytilaa ja haettu k{\"a}yt{\"a}nn{\"o}n esimerkkej{\"a} viime vuosien kehityksest{\"a}. Kirja on suunnattu lukijalle, joka ty{\"o}skentelee tuotekehityksess{\"a} tai tuotannossa johto- tai asiantuntijateht{\"a}viss{\"a}. Se soveltuu my{\"o}s tuotekehityksen opiskelun oheismateriaaliksi teknillisiss{\"a} yliopistoissa ja ammattikorkeakouluissa.",
author = "Pulkkinen, {Antti Juhani} and Huhtala, {Petri Mika Paavo}",
year = "2009",
month = "1",
day = "1",
language = "Finnish",
isbn = "978-952-238-002-9",
pages = "287--334",
editor = "Petri Huhtala and Antti Pulkkinen",
booktitle = "Tuotettavuuden kehitt{\"a}minen - Parempi tuotteisto useasta n{\"a}k{\"o}kulmasta",
publisher = "Teknologiateollisuus ry",
address = "Finland",

}

Pulkkinen, AJ & Huhtala, PMP 2009, Tuotteen, prosessin ja verkon tasapainoinen tarkastelu. in P Huhtala & A Pulkkinen (eds), Tuotettavuuden kehittäminen - Parempi tuotteisto useasta näkökulmasta. Teknologiateollisuus ry, pp. 287-334.

Tuotteen, prosessin ja verkon tasapainoinen tarkastelu. / Pulkkinen, Antti Juhani; Huhtala, Petri Mika Paavo.

Tuotettavuuden kehittäminen - Parempi tuotteisto useasta näkökulmasta. ed. / Petri Huhtala; Antti Pulkkinen. Teknologiateollisuus ry, 2009. p. 287-334.

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapter or book articleProfessional

TY - CHAP

T1 - Tuotteen, prosessin ja verkon tasapainoinen tarkastelu

AU - Pulkkinen, Antti Juhani

AU - Huhtala, Petri Mika Paavo

PY - 2009/1/1

Y1 - 2009/1/1

N2 - Tuotettavuus on otettava huomioon tuotekehitysprosessin aikaisessa vaiheessa. Tarkastelunäkökulman tulee ulottua konkreettisia yksityiskohtia laajemmin tuotteistoon ja tuoteperheisiin suhteessa tuotantoprosesseihin ja -verkkoihin.Kirja tarjoaa kokonaisvaltaisen lähestymistavan tuotekehitykseen: Siinä käsitellään tuotteiston ja tuoteperheiden valmistus- ja kokoonpanonäkökulmien huomioonottamista konseptointivaiheessa sekä esitellään tuoreita menetelmiä ja käytännön prosessimalleja.Kirjassa on tarkasteltu valmistettavuus- ja kokoonpantavuusnäkökohdat huomioonottavan suunnittelun nykytilaa ja haettu käytännön esimerkkejä viime vuosien kehityksestä. Kirja on suunnattu lukijalle, joka työskentelee tuotekehityksessä tai tuotannossa johto- tai asiantuntijatehtävissä. Se soveltuu myös tuotekehityksen opiskelun oheismateriaaliksi teknillisissä yliopistoissa ja ammattikorkeakouluissa.

AB - Tuotettavuus on otettava huomioon tuotekehitysprosessin aikaisessa vaiheessa. Tarkastelunäkökulman tulee ulottua konkreettisia yksityiskohtia laajemmin tuotteistoon ja tuoteperheisiin suhteessa tuotantoprosesseihin ja -verkkoihin.Kirja tarjoaa kokonaisvaltaisen lähestymistavan tuotekehitykseen: Siinä käsitellään tuotteiston ja tuoteperheiden valmistus- ja kokoonpanonäkökulmien huomioonottamista konseptointivaiheessa sekä esitellään tuoreita menetelmiä ja käytännön prosessimalleja.Kirjassa on tarkasteltu valmistettavuus- ja kokoonpantavuusnäkökohdat huomioonottavan suunnittelun nykytilaa ja haettu käytännön esimerkkejä viime vuosien kehityksestä. Kirja on suunnattu lukijalle, joka työskentelee tuotekehityksessä tai tuotannossa johto- tai asiantuntijatehtävissä. Se soveltuu myös tuotekehityksen opiskelun oheismateriaaliksi teknillisissä yliopistoissa ja ammattikorkeakouluissa.

M3 - Chapter or book article

SN - 978-952-238-002-9

SP - 287

EP - 334

BT - Tuotettavuuden kehittäminen - Parempi tuotteisto useasta näkökulmasta

A2 - Huhtala, Petri

A2 - Pulkkinen, Antti

PB - Teknologiateollisuus ry

ER -

Pulkkinen AJ, Huhtala PMP. Tuotteen, prosessin ja verkon tasapainoinen tarkastelu. In Huhtala P, Pulkkinen A, editors, Tuotettavuuden kehittäminen - Parempi tuotteisto useasta näkökulmasta. Teknologiateollisuus ry. 2009. p. 287-334