Turvallisuustietoinen koneen modernisointiprosessi

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Abstract

Uusinvestointien sijaan yhä useammin toteutetaan koneiden ja koneyhdistelmien modernisointeja, joiden tarkoituksena on parantaa tuottavuutta, turvallisuutta, kunnossapitoa tai sopivuutta uusiin tuotteisiin. Tähän mennessä koneiden uudistamiseen on kuitenkin ohjeita ja vaatimuksia ollut vain vähän olemassa. VTT:llä on laadittu opas, joka auttaa modernisoinnin toteuttajaa ja ostajaa turvallisuustietoisessa päätöksenteossa.
Original languageFinnish
Pages (from-to)35-37
JournalKunnossapito
Volume21
Issue number2
Publication statusPublished - 2007
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Keywords

  • modernisation
  • safety

Cite this

@article{ff50465a9a494e878b7c5e513dd7f0eb,
title = "Turvallisuustietoinen koneen modernisointiprosessi",
abstract = "Uusinvestointien sijaan yh{\"a} useammin toteutetaan koneiden ja koneyhdistelmien modernisointeja, joiden tarkoituksena on parantaa tuottavuutta, turvallisuutta, kunnossapitoa tai sopivuutta uusiin tuotteisiin. T{\"a}h{\"a}n menness{\"a} koneiden uudistamiseen on kuitenkin ohjeita ja vaatimuksia ollut vain v{\"a}h{\"a}n olemassa. VTT:ll{\"a} on laadittu opas, joka auttaa modernisoinnin toteuttajaa ja ostajaa turvallisuustietoisessa p{\"a}{\"a}t{\"o}ksenteossa.",
keywords = "modernisation, safety",
author = "Timo Malm",
year = "2007",
language = "Finnish",
volume = "21",
pages = "35--37",
journal = "Promaint",
issn = "1797-2000",
publisher = "Kunnossapitoyhdistys Promaint ry.",
number = "2",

}

Turvallisuustietoinen koneen modernisointiprosessi. / Malm, Timo.

In: Kunnossapito, Vol. 21, No. 2, 2007, p. 35-37.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Turvallisuustietoinen koneen modernisointiprosessi

AU - Malm, Timo

PY - 2007

Y1 - 2007

N2 - Uusinvestointien sijaan yhä useammin toteutetaan koneiden ja koneyhdistelmien modernisointeja, joiden tarkoituksena on parantaa tuottavuutta, turvallisuutta, kunnossapitoa tai sopivuutta uusiin tuotteisiin. Tähän mennessä koneiden uudistamiseen on kuitenkin ohjeita ja vaatimuksia ollut vain vähän olemassa. VTT:llä on laadittu opas, joka auttaa modernisoinnin toteuttajaa ja ostajaa turvallisuustietoisessa päätöksenteossa.

AB - Uusinvestointien sijaan yhä useammin toteutetaan koneiden ja koneyhdistelmien modernisointeja, joiden tarkoituksena on parantaa tuottavuutta, turvallisuutta, kunnossapitoa tai sopivuutta uusiin tuotteisiin. Tähän mennessä koneiden uudistamiseen on kuitenkin ohjeita ja vaatimuksia ollut vain vähän olemassa. VTT:llä on laadittu opas, joka auttaa modernisoinnin toteuttajaa ja ostajaa turvallisuustietoisessa päätöksenteossa.

KW - modernisation

KW - safety

M3 - Article

VL - 21

SP - 35

EP - 37

JO - Promaint

JF - Promaint

SN - 1797-2000

IS - 2

ER -