Uudet ruislajikkeet sopivat hyvin leivontaan

Marjatta Salmenkallio-Marttila

Research output: Contribution to journalArticleGeneral public

Original languageFinnish
Pages (from-to)4-4
JournalKoetoiminta ja käytäntö
Volume59
Issue number2
Publication statusPublished - 2002
MoE publication typeE1 Popularised article, newspaper article

Cite this

Salmenkallio-Marttila, M. (2002). Uudet ruislajikkeet sopivat hyvin leivontaan. Koetoiminta ja käytäntö, 59(2), 4-4.
Salmenkallio-Marttila, Marjatta. / Uudet ruislajikkeet sopivat hyvin leivontaan. In: Koetoiminta ja käytäntö. 2002 ; Vol. 59, No. 2. pp. 4-4.
@article{ec330cd3c9ce4fe5ba9bc87cf231c377,
title = "Uudet ruislajikkeet sopivat hyvin leivontaan",
author = "Marjatta Salmenkallio-Marttila",
year = "2002",
language = "Finnish",
volume = "59",
pages = "4--4",
journal = "Maaseudun Tiede",
issn = "1796-8763",
publisher = "Natural Resources Institute Finland",
number = "2",

}

Salmenkallio-Marttila, M 2002, 'Uudet ruislajikkeet sopivat hyvin leivontaan', Koetoiminta ja käytäntö, vol. 59, no. 2, pp. 4-4.

Uudet ruislajikkeet sopivat hyvin leivontaan. / Salmenkallio-Marttila, Marjatta.

In: Koetoiminta ja käytäntö, Vol. 59, No. 2, 2002, p. 4-4.

Research output: Contribution to journalArticleGeneral public

TY - JOUR

T1 - Uudet ruislajikkeet sopivat hyvin leivontaan

AU - Salmenkallio-Marttila, Marjatta

PY - 2002

Y1 - 2002

M3 - Article

VL - 59

SP - 4

EP - 4

JO - Maaseudun Tiede

JF - Maaseudun Tiede

SN - 1796-8763

IS - 2

ER -