Uusi EU-projekti tähtää vähentämään junan allejääntejä

Anne Silla, Veli-Pekka Kallberg

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Abstract

Jalankulkijoiden ja junien välisten törmäysten estäminen on haasteellista, koska Suomessa on lähes 6 000 kilometriä junarataa, jota ei suurimmalta osin ole aidattu tai muilla tavoin eristetty ympäristöstään. Käynnissä olevan EU-projektin tulokset antavat kuitenkin uskoa siihen, että junan allejääntejä voidaan torjua. Projektissa on muun muassa kerätty ja listattu estotoimenpiteitä ja eri maissa hyviksi todettuja käytäntöjä, sekä arvioitu niiden tehokkuutta junan allejääntien torjumiseksi.
Original languageFinnish
Pages (from-to)29-33
Number of pages5
JournalLiikenteen suunta
Issue number3
Publication statusPublished - 2013
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Cite this

@article{19a29a6e74cc4c7697a952f269486b70,
title = "Uusi EU-projekti t{\"a}ht{\"a}{\"a} v{\"a}hent{\"a}m{\"a}{\"a}n junan allej{\"a}{\"a}ntej{\"a}",
abstract = "Jalankulkijoiden ja junien v{\"a}listen t{\"o}rm{\"a}ysten est{\"a}minen on haasteellista, koska Suomessa on l{\"a}hes 6 000 kilometri{\"a} junarataa, jota ei suurimmalta osin ole aidattu tai muilla tavoin eristetty ymp{\"a}rist{\"o}st{\"a}{\"a}n. K{\"a}ynniss{\"a} olevan EU-projektin tulokset antavat kuitenkin uskoa siihen, ett{\"a} junan allej{\"a}{\"a}ntej{\"a} voidaan torjua. Projektissa on muun muassa ker{\"a}tty ja listattu estotoimenpiteit{\"a} ja eri maissa hyviksi todettuja k{\"a}yt{\"a}nt{\"o}j{\"a}, sek{\"a} arvioitu niiden tehokkuutta junan allej{\"a}{\"a}ntien torjumiseksi.",
author = "Anne Silla and Veli-Pekka Kallberg",
year = "2013",
language = "Finnish",
pages = "29--33",
journal = "Liikenteen suunta",
issn = "1799-2052",
number = "3",

}

Uusi EU-projekti tähtää vähentämään junan allejääntejä. / Silla, Anne; Kallberg, Veli-Pekka.

In: Liikenteen suunta, No. 3, 2013, p. 29-33.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Uusi EU-projekti tähtää vähentämään junan allejääntejä

AU - Silla, Anne

AU - Kallberg, Veli-Pekka

PY - 2013

Y1 - 2013

N2 - Jalankulkijoiden ja junien välisten törmäysten estäminen on haasteellista, koska Suomessa on lähes 6 000 kilometriä junarataa, jota ei suurimmalta osin ole aidattu tai muilla tavoin eristetty ympäristöstään. Käynnissä olevan EU-projektin tulokset antavat kuitenkin uskoa siihen, että junan allejääntejä voidaan torjua. Projektissa on muun muassa kerätty ja listattu estotoimenpiteitä ja eri maissa hyviksi todettuja käytäntöjä, sekä arvioitu niiden tehokkuutta junan allejääntien torjumiseksi.

AB - Jalankulkijoiden ja junien välisten törmäysten estäminen on haasteellista, koska Suomessa on lähes 6 000 kilometriä junarataa, jota ei suurimmalta osin ole aidattu tai muilla tavoin eristetty ympäristöstään. Käynnissä olevan EU-projektin tulokset antavat kuitenkin uskoa siihen, että junan allejääntejä voidaan torjua. Projektissa on muun muassa kerätty ja listattu estotoimenpiteitä ja eri maissa hyviksi todettuja käytäntöjä, sekä arvioitu niiden tehokkuutta junan allejääntien torjumiseksi.

M3 - Article

SP - 29

EP - 33

JO - Liikenteen suunta

JF - Liikenteen suunta

SN - 1799-2052

IS - 3

ER -