Uusi menetelmä elintarviketeollisuuden tuotantotehokkuuden kehittämiseen

Kati Kupila, Veikko Rouhiainen, Pasi Valkokari

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Original languageFinnish
Pages (from-to)42-43
JournalKehittyvä elintarvike
Volume16
Issue number2
Publication statusPublished - 2005
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Cite this

Kupila, Kati ; Rouhiainen, Veikko ; Valkokari, Pasi. / Uusi menetelmä elintarviketeollisuuden tuotantotehokkuuden kehittämiseen. In: Kehittyvä elintarvike. 2005 ; Vol. 16, No. 2. pp. 42-43.
@article{ff821cf0cca34c8cb46afb897df20e19,
title = "Uusi menetelm{\"a} elintarviketeollisuuden tuotantotehokkuuden kehitt{\"a}miseen",
author = "Kati Kupila and Veikko Rouhiainen and Pasi Valkokari",
note = "Project code: G2SU00035",
year = "2005",
language = "Finnish",
volume = "16",
pages = "42--43",
journal = "Kehittyv{\"a} elintarvike",
issn = "0787-8273",
publisher = "Elintarviketieteiden Seura ry. ETS",
number = "2",

}

Uusi menetelmä elintarviketeollisuuden tuotantotehokkuuden kehittämiseen. / Kupila, Kati; Rouhiainen, Veikko; Valkokari, Pasi.

In: Kehittyvä elintarvike, Vol. 16, No. 2, 2005, p. 42-43.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Uusi menetelmä elintarviketeollisuuden tuotantotehokkuuden kehittämiseen

AU - Kupila, Kati

AU - Rouhiainen, Veikko

AU - Valkokari, Pasi

N1 - Project code: G2SU00035

PY - 2005

Y1 - 2005

M3 - Article

VL - 16

SP - 42

EP - 43

JO - Kehittyvä elintarvike

JF - Kehittyvä elintarvike

SN - 0787-8273

IS - 2

ER -