Uusi menetelmä elintarviketeollisuuden tuotantotehokkuuden kehittämiseen

Kati Kupila, Veikko Rouhiainen, Pasi Valkokari

    Research output: Contribution to journalArticleProfessional

    Original languageFinnish
    Pages (from-to)42-43
    JournalKehittyvä elintarvike
    Volume16
    Issue number2
    Publication statusPublished - 2005
    MoE publication typeD1 Article in a trade journal

    Cite this

    Kupila, Kati ; Rouhiainen, Veikko ; Valkokari, Pasi. / Uusi menetelmä elintarviketeollisuuden tuotantotehokkuuden kehittämiseen. In: Kehittyvä elintarvike. 2005 ; Vol. 16, No. 2. pp. 42-43.
    @article{ff821cf0cca34c8cb46afb897df20e19,
    title = "Uusi menetelm{\"a} elintarviketeollisuuden tuotantotehokkuuden kehitt{\"a}miseen",
    author = "Kati Kupila and Veikko Rouhiainen and Pasi Valkokari",
    note = "Project code: G2SU00035",
    year = "2005",
    language = "Finnish",
    volume = "16",
    pages = "42--43",
    journal = "Kehittyv{\"a} elintarvike",
    issn = "0787-8273",
    publisher = "Elintarviketieteiden Seura ry. ETS",
    number = "2",

    }

    Uusi menetelmä elintarviketeollisuuden tuotantotehokkuuden kehittämiseen. / Kupila, Kati; Rouhiainen, Veikko; Valkokari, Pasi.

    In: Kehittyvä elintarvike, Vol. 16, No. 2, 2005, p. 42-43.

    Research output: Contribution to journalArticleProfessional

    TY - JOUR

    T1 - Uusi menetelmä elintarviketeollisuuden tuotantotehokkuuden kehittämiseen

    AU - Kupila, Kati

    AU - Rouhiainen, Veikko

    AU - Valkokari, Pasi

    N1 - Project code: G2SU00035

    PY - 2005

    Y1 - 2005

    M3 - Article

    VL - 16

    SP - 42

    EP - 43

    JO - Kehittyvä elintarvike

    JF - Kehittyvä elintarvike

    SN - 0787-8273

    IS - 2

    ER -