Uusi ristisilloittava entsyymi maito- ja lihasovellutuksiin

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Original languageFinnish
Number of pages33
JournalKehittyvä elintarvike
Volume17
Issue number4
Publication statusPublished - 2006
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Cite this

@article{7afbab6bfaa34aeb9b48d73109cbb795,
title = "Uusi ristisilloittava entsyymi maito- ja lihasovellutuksiin",
author = "Karin Autio and Raija Lantto and Martina Lille",
year = "2006",
language = "Finnish",
volume = "17",
journal = "Kehittyv{\"a} elintarvike",
issn = "0787-8273",
publisher = "Elintarviketieteiden Seura ry. ETS",
number = "4",

}

Uusi ristisilloittava entsyymi maito- ja lihasovellutuksiin. / Autio, Karin; Lantto, Raija; Lille, Martina.

In: Kehittyvä elintarvike, Vol. 17, No. 4, 2006.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Uusi ristisilloittava entsyymi maito- ja lihasovellutuksiin

AU - Autio, Karin

AU - Lantto, Raija

AU - Lille, Martina

PY - 2006

Y1 - 2006

M3 - Article

VL - 17

JO - Kehittyvä elintarvike

JF - Kehittyvä elintarvike

SN - 0787-8273

IS - 4

ER -