Uusia entsyymejä elintarvikkeiden prosessointiin

Johanna Buchert, Karin Autio, Kristiina Kruus

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Original languageFinnish
Pages (from-to)34-35
JournalKehittyvä elintarvike
Volume15
Issue number5
Publication statusPublished - 2004
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Cite this

Buchert, Johanna ; Autio, Karin ; Kruus, Kristiina. / Uusia entsyymejä elintarvikkeiden prosessointiin. In: Kehittyvä elintarvike. 2004 ; Vol. 15, No. 5. pp. 34-35.
@article{c4c4735b25384410beebdcffc7e276f0,
title = "Uusia entsyymej{\"a} elintarvikkeiden prosessointiin",
author = "Johanna Buchert and Karin Autio and Kristiina Kruus",
year = "2004",
language = "Finnish",
volume = "15",
pages = "34--35",
journal = "Kehittyv{\"a} elintarvike",
issn = "0787-8273",
publisher = "Elintarviketieteiden Seura ry. ETS",
number = "5",

}

Buchert, J, Autio, K & Kruus, K 2004, 'Uusia entsyymejä elintarvikkeiden prosessointiin', Kehittyvä elintarvike, vol. 15, no. 5, pp. 34-35.

Uusia entsyymejä elintarvikkeiden prosessointiin. / Buchert, Johanna; Autio, Karin; Kruus, Kristiina.

In: Kehittyvä elintarvike, Vol. 15, No. 5, 2004, p. 34-35.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Uusia entsyymejä elintarvikkeiden prosessointiin

AU - Buchert, Johanna

AU - Autio, Karin

AU - Kruus, Kristiina

PY - 2004

Y1 - 2004

M3 - Article

VL - 15

SP - 34

EP - 35

JO - Kehittyvä elintarvike

JF - Kehittyvä elintarvike

SN - 0787-8273

IS - 5

ER -