Uusia entsyymejä elintarvikkeiden rakenteen räätälöintiin

Karin Autio

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Original languageFinnish
Pages (from-to)47-48
JournalKehittyvä elintarvike
Volume16
Issue number2
Publication statusPublished - 2005
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Cite this

Autio, Karin. / Uusia entsyymejä elintarvikkeiden rakenteen räätälöintiin. In: Kehittyvä elintarvike. 2005 ; Vol. 16, No. 2. pp. 47-48.
@article{88d4abf6a240495ba483a83a9bbed55f,
title = "Uusia entsyymej{\"a} elintarvikkeiden rakenteen r{\"a}{\"a}t{\"a}l{\"o}intiin",
author = "Karin Autio",
year = "2005",
language = "Finnish",
volume = "16",
pages = "47--48",
journal = "Kehittyv{\"a} elintarvike",
issn = "0787-8273",
publisher = "Elintarviketieteiden Seura ry. ETS",
number = "2",

}

Uusia entsyymejä elintarvikkeiden rakenteen räätälöintiin. / Autio, Karin.

In: Kehittyvä elintarvike, Vol. 16, No. 2, 2005, p. 47-48.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Uusia entsyymejä elintarvikkeiden rakenteen räätälöintiin

AU - Autio, Karin

PY - 2005

Y1 - 2005

M3 - Article

VL - 16

SP - 47

EP - 48

JO - Kehittyvä elintarvike

JF - Kehittyvä elintarvike

SN - 0787-8273

IS - 2

ER -