Uusmedialle eväät kasvuun ja kansainvälistymiseen

Ulf Lindqvist

  Research output: Contribution to journalArticleProfessional

  Abstract

  TEKESin teknologiaohjelman "Digitaalisen median sisältötuotteet (DMS) " päätösseminaari pidettiin Tampereella marraskuussa. Tilaisuuden pääpuhuja Michell Wendell neuvoi suomalaisia uusmedia-yhtiöitä etsimään tietä globaaleille markkinoille ja piilaaksoon, mutta verkottuen, omaleimaisesti ja tukevalla rahoituspohjalla. Seminaarissa esitettiin myös teknologiaohjelman tuloksia ja kokemuksia. TEKES tukee uusmediaa tulevaisuudessakin tärkeänä kohdervhmänä, mutta arvioi rahoitettavien hankkeiden menestysmahdollisuuksia entistä tarkemmin.
  Original languageFinnish
  Pages (from-to)32-33
  JournalGT-lehti
  Issue number8
  Publication statusPublished - 1999
  MoE publication typeD1 Article in a trade journal

  Cite this

  Lindqvist, Ulf. / Uusmedialle eväät kasvuun ja kansainvälistymiseen. In: GT-lehti. 1999 ; No. 8. pp. 32-33.
  @article{362b6ebdf4284911aae5bd79722892bc,
  title = "Uusmedialle ev{\"a}{\"a}t kasvuun ja kansainv{\"a}listymiseen",
  abstract = "TEKESin teknologiaohjelman {"}Digitaalisen median sis{\"a}lt{\"o}tuotteet (DMS) {"} p{\"a}{\"a}t{\"o}sseminaari pidettiin Tampereella marraskuussa. Tilaisuuden p{\"a}{\"a}puhuja Michell Wendell neuvoi suomalaisia uusmedia-yhti{\"o}it{\"a} etsim{\"a}{\"a}n tiet{\"a} globaaleille markkinoille ja piilaaksoon, mutta verkottuen, omaleimaisesti ja tukevalla rahoituspohjalla. Seminaarissa esitettiin my{\"o}s teknologiaohjelman tuloksia ja kokemuksia. TEKES tukee uusmediaa tulevaisuudessakin t{\"a}rke{\"a}n{\"a} kohdervhm{\"a}n{\"a}, mutta arvioi rahoitettavien hankkeiden menestysmahdollisuuksia entist{\"a} tarkemmin.",
  author = "Ulf Lindqvist",
  year = "1999",
  language = "Finnish",
  pages = "32--33",
  journal = "GT-lehti",
  issn = "1456-1662",
  publisher = "VTT Technical Research Centre of Finland",
  number = "8",

  }

  Lindqvist, U 1999, 'Uusmedialle eväät kasvuun ja kansainvälistymiseen', GT-lehti, no. 8, pp. 32-33.

  Uusmedialle eväät kasvuun ja kansainvälistymiseen. / Lindqvist, Ulf.

  In: GT-lehti, No. 8, 1999, p. 32-33.

  Research output: Contribution to journalArticleProfessional

  TY - JOUR

  T1 - Uusmedialle eväät kasvuun ja kansainvälistymiseen

  AU - Lindqvist, Ulf

  PY - 1999

  Y1 - 1999

  N2 - TEKESin teknologiaohjelman "Digitaalisen median sisältötuotteet (DMS) " päätösseminaari pidettiin Tampereella marraskuussa. Tilaisuuden pääpuhuja Michell Wendell neuvoi suomalaisia uusmedia-yhtiöitä etsimään tietä globaaleille markkinoille ja piilaaksoon, mutta verkottuen, omaleimaisesti ja tukevalla rahoituspohjalla. Seminaarissa esitettiin myös teknologiaohjelman tuloksia ja kokemuksia. TEKES tukee uusmediaa tulevaisuudessakin tärkeänä kohdervhmänä, mutta arvioi rahoitettavien hankkeiden menestysmahdollisuuksia entistä tarkemmin.

  AB - TEKESin teknologiaohjelman "Digitaalisen median sisältötuotteet (DMS) " päätösseminaari pidettiin Tampereella marraskuussa. Tilaisuuden pääpuhuja Michell Wendell neuvoi suomalaisia uusmedia-yhtiöitä etsimään tietä globaaleille markkinoille ja piilaaksoon, mutta verkottuen, omaleimaisesti ja tukevalla rahoituspohjalla. Seminaarissa esitettiin myös teknologiaohjelman tuloksia ja kokemuksia. TEKES tukee uusmediaa tulevaisuudessakin tärkeänä kohdervhmänä, mutta arvioi rahoitettavien hankkeiden menestysmahdollisuuksia entistä tarkemmin.

  M3 - Article

  SP - 32

  EP - 33

  JO - GT-lehti

  JF - GT-lehti

  SN - 1456-1662

  IS - 8

  ER -