Värillä on väliä

Ismo Heikkilä

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Abstract

Konferenssimatkalta lähtee mukaan kaikenlaista tavaraa. Tällä kertaa salkussa on artikkeleiden lisäksi IS& T:n sinivalkoinen kangaskassi, mainoksia muista konferensseista, nimilappu ja hotellin mainoskynä. Mukaan lähti myös metallinen rintalappu, jossa lukee: "Color Engineers love their TLAs" ja jossa on sitten koko joukko erilaisia lyhenteitä kuten sRGB, CMYK, 9300, PAL, CIE, D65, NTSC, L*a*b*, CIECAM, CRT, XYZ ja niin edelleen. Väritutkimus on tosiaankin täynnä erilaisia lyhenteitä! Niihin on niin tottunut, ettei asiaa ole tullut edes ajatelleeksi.
Original languageFinnish
Article number21
JournalGT-lehti
Issue number8
Publication statusPublished - 1999
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Cite this

Heikkilä, I. (1999). Värillä on väliä. GT-lehti, (8), [21].
Heikkilä, Ismo. / Värillä on väliä. In: GT-lehti. 1999 ; No. 8.
@article{3e6501556d0e4aa5b5a74b8f3804cabd,
title = "V{\"a}rill{\"a} on v{\"a}li{\"a}",
abstract = "Konferenssimatkalta l{\"a}htee mukaan kaikenlaista tavaraa. T{\"a}ll{\"a} kertaa salkussa on artikkeleiden lis{\"a}ksi IS& T:n sinivalkoinen kangaskassi, mainoksia muista konferensseista, nimilappu ja hotellin mainoskyn{\"a}. Mukaan l{\"a}hti my{\"o}s metallinen rintalappu, jossa lukee: {"}Color Engineers love their TLAs{"} ja jossa on sitten koko joukko erilaisia lyhenteit{\"a} kuten sRGB, CMYK, 9300, PAL, CIE, D65, NTSC, L*a*b*, CIECAM, CRT, XYZ ja niin edelleen. V{\"a}ritutkimus on tosiaankin t{\"a}ynn{\"a} erilaisia lyhenteit{\"a}! Niihin on niin tottunut, ettei asiaa ole tullut edes ajatelleeksi.",
author = "Ismo Heikkil{\"a}",
year = "1999",
language = "Finnish",
journal = "GT-lehti",
issn = "1456-1662",
publisher = "VTT Technical Research Centre of Finland",
number = "8",

}

Heikkilä, I 1999, 'Värillä on väliä', GT-lehti, no. 8, 21.

Värillä on väliä. / Heikkilä, Ismo.

In: GT-lehti, No. 8, 21, 1999.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Värillä on väliä

AU - Heikkilä, Ismo

PY - 1999

Y1 - 1999

N2 - Konferenssimatkalta lähtee mukaan kaikenlaista tavaraa. Tällä kertaa salkussa on artikkeleiden lisäksi IS& T:n sinivalkoinen kangaskassi, mainoksia muista konferensseista, nimilappu ja hotellin mainoskynä. Mukaan lähti myös metallinen rintalappu, jossa lukee: "Color Engineers love their TLAs" ja jossa on sitten koko joukko erilaisia lyhenteitä kuten sRGB, CMYK, 9300, PAL, CIE, D65, NTSC, L*a*b*, CIECAM, CRT, XYZ ja niin edelleen. Väritutkimus on tosiaankin täynnä erilaisia lyhenteitä! Niihin on niin tottunut, ettei asiaa ole tullut edes ajatelleeksi.

AB - Konferenssimatkalta lähtee mukaan kaikenlaista tavaraa. Tällä kertaa salkussa on artikkeleiden lisäksi IS& T:n sinivalkoinen kangaskassi, mainoksia muista konferensseista, nimilappu ja hotellin mainoskynä. Mukaan lähti myös metallinen rintalappu, jossa lukee: "Color Engineers love their TLAs" ja jossa on sitten koko joukko erilaisia lyhenteitä kuten sRGB, CMYK, 9300, PAL, CIE, D65, NTSC, L*a*b*, CIECAM, CRT, XYZ ja niin edelleen. Väritutkimus on tosiaankin täynnä erilaisia lyhenteitä! Niihin on niin tottunut, ettei asiaa ole tullut edes ajatelleeksi.

M3 - Article

JO - GT-lehti

JF - GT-lehti

SN - 1456-1662

IS - 8

M1 - 21

ER -

Heikkilä I. Värillä on väliä. GT-lehti. 1999;(8). 21.