Värinhallinta on vasta viimeinen askel kohti parempaa laatua sanomalehdissä

  Research output: Contribution to journalArticleProfessional

  Abstract

  Värihallinta voi auttaa vakioimaan sanomalehtien laatua, mutta vain siinä tapauksessa, että painaminen vakioidaan ja laatua eri vaiheissa valvotaan. Värihallinta ei välttämättä takaa samanlaisia tuloksia eri lehdissä vaikkakin se yksittäisessä lehdessä voi vakioida laatua. Tähän tulokseen on päätynyt Yhdysvalloissa toimivan sanomalehtiliiton, NAA:n (Newspaper Association of America) työryhmä Newspaper Color Reproduction Quality Task Force.
  Original languageFinnish
  Pages (from-to)9
  JournalGT-lehti
  Issue number1
  Publication statusPublished - 1999
  MoE publication typeD1 Article in a trade journal

  Cite this

  @article{a9aa10dc859c424e8102f939b56799b9,
  title = "V{\"a}rinhallinta on vasta viimeinen askel kohti parempaa laatua sanomalehdiss{\"a}",
  abstract = "V{\"a}rihallinta voi auttaa vakioimaan sanomalehtien laatua, mutta vain siin{\"a} tapauksessa, ett{\"a} painaminen vakioidaan ja laatua eri vaiheissa valvotaan. V{\"a}rihallinta ei v{\"a}ltt{\"a}m{\"a}tt{\"a} takaa samanlaisia tuloksia eri lehdiss{\"a} vaikkakin se yksitt{\"a}isess{\"a} lehdess{\"a} voi vakioida laatua. T{\"a}h{\"a}n tulokseen on p{\"a}{\"a}tynyt Yhdysvalloissa toimivan sanomalehtiliiton, NAA:n (Newspaper Association of America) ty{\"o}ryhm{\"a} Newspaper Color Reproduction Quality Task Force.",
  author = "Olli Nurmi",
  note = "LIS: A3 CA2: 1204 CA: TTE",
  year = "1999",
  language = "Finnish",
  pages = "9",
  journal = "GT-lehti",
  issn = "1456-1662",
  publisher = "VTT Technical Research Centre of Finland",
  number = "1",

  }

  Värinhallinta on vasta viimeinen askel kohti parempaa laatua sanomalehdissä. / Nurmi, Olli.

  In: GT-lehti, No. 1, 1999, p. 9.

  Research output: Contribution to journalArticleProfessional

  TY - JOUR

  T1 - Värinhallinta on vasta viimeinen askel kohti parempaa laatua sanomalehdissä

  AU - Nurmi, Olli

  N1 - LIS: A3 CA2: 1204 CA: TTE

  PY - 1999

  Y1 - 1999

  N2 - Värihallinta voi auttaa vakioimaan sanomalehtien laatua, mutta vain siinä tapauksessa, että painaminen vakioidaan ja laatua eri vaiheissa valvotaan. Värihallinta ei välttämättä takaa samanlaisia tuloksia eri lehdissä vaikkakin se yksittäisessä lehdessä voi vakioida laatua. Tähän tulokseen on päätynyt Yhdysvalloissa toimivan sanomalehtiliiton, NAA:n (Newspaper Association of America) työryhmä Newspaper Color Reproduction Quality Task Force.

  AB - Värihallinta voi auttaa vakioimaan sanomalehtien laatua, mutta vain siinä tapauksessa, että painaminen vakioidaan ja laatua eri vaiheissa valvotaan. Värihallinta ei välttämättä takaa samanlaisia tuloksia eri lehdissä vaikkakin se yksittäisessä lehdessä voi vakioida laatua. Tähän tulokseen on päätynyt Yhdysvalloissa toimivan sanomalehtiliiton, NAA:n (Newspaper Association of America) työryhmä Newspaper Color Reproduction Quality Task Force.

  M3 - Article

  SP - 9

  JO - GT-lehti

  JF - GT-lehti

  SN - 1456-1662

  IS - 1

  ER -