Värinhallinta on vasta viimeinen askel kohti parempaa laatua sanomalehdissä

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Abstract

Värihallinta voi auttaa vakioimaan sanomalehtien laatua, mutta vain siinä tapauksessa, että painaminen vakioidaan ja laatua eri vaiheissa valvotaan. Värihallinta ei välttämättä takaa samanlaisia tuloksia eri lehdissä vaikkakin se yksittäisessä lehdessä voi vakioida laatua. Tähän tulokseen on päätynyt Yhdysvalloissa toimivan sanomalehtiliiton, NAA:n (Newspaper Association of America) työryhmä Newspaper Color Reproduction Quality Task Force.
Original languageFinnish
Pages (from-to)9
JournalGT-lehti
Issue number1
Publication statusPublished - 1999
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Cite this

@article{a9aa10dc859c424e8102f939b56799b9,
title = "V{\"a}rinhallinta on vasta viimeinen askel kohti parempaa laatua sanomalehdiss{\"a}",
abstract = "V{\"a}rihallinta voi auttaa vakioimaan sanomalehtien laatua, mutta vain siin{\"a} tapauksessa, ett{\"a} painaminen vakioidaan ja laatua eri vaiheissa valvotaan. V{\"a}rihallinta ei v{\"a}ltt{\"a}m{\"a}tt{\"a} takaa samanlaisia tuloksia eri lehdiss{\"a} vaikkakin se yksitt{\"a}isess{\"a} lehdess{\"a} voi vakioida laatua. T{\"a}h{\"a}n tulokseen on p{\"a}{\"a}tynyt Yhdysvalloissa toimivan sanomalehtiliiton, NAA:n (Newspaper Association of America) ty{\"o}ryhm{\"a} Newspaper Color Reproduction Quality Task Force.",
author = "Olli Nurmi",
note = "LIS: A3 CA2: 1204 CA: TTE",
year = "1999",
language = "Finnish",
pages = "9",
journal = "GT-lehti",
issn = "1456-1662",
publisher = "VTT Technical Research Centre of Finland",
number = "1",

}

Värinhallinta on vasta viimeinen askel kohti parempaa laatua sanomalehdissä. / Nurmi, Olli.

In: GT-lehti, No. 1, 1999, p. 9.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Värinhallinta on vasta viimeinen askel kohti parempaa laatua sanomalehdissä

AU - Nurmi, Olli

N1 - LIS: A3 CA2: 1204 CA: TTE

PY - 1999

Y1 - 1999

N2 - Värihallinta voi auttaa vakioimaan sanomalehtien laatua, mutta vain siinä tapauksessa, että painaminen vakioidaan ja laatua eri vaiheissa valvotaan. Värihallinta ei välttämättä takaa samanlaisia tuloksia eri lehdissä vaikkakin se yksittäisessä lehdessä voi vakioida laatua. Tähän tulokseen on päätynyt Yhdysvalloissa toimivan sanomalehtiliiton, NAA:n (Newspaper Association of America) työryhmä Newspaper Color Reproduction Quality Task Force.

AB - Värihallinta voi auttaa vakioimaan sanomalehtien laatua, mutta vain siinä tapauksessa, että painaminen vakioidaan ja laatua eri vaiheissa valvotaan. Värihallinta ei välttämättä takaa samanlaisia tuloksia eri lehdissä vaikkakin se yksittäisessä lehdessä voi vakioida laatua. Tähän tulokseen on päätynyt Yhdysvalloissa toimivan sanomalehtiliiton, NAA:n (Newspaper Association of America) työryhmä Newspaper Color Reproduction Quality Task Force.

M3 - Article

SP - 9

JO - GT-lehti

JF - GT-lehti

SN - 1456-1662

IS - 1

ER -