Väylärakentamisen ympäristöhaittojen indikaattorijärjestelmä EIMI valmistui

Leena Korkiala-Tanttu

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Abstract

Väylärakentamisen eri vaiheissa syntyy runsaasti erityyppisiä, paikallisia, alueellisia ja globaaleja ympäristövaikutuksia. Miten vaikutukset suhteutetaan toisiinsa entä miten ympäristöhaittavaikutusta arvioidaan suhteessa toimivuuteen ja taloudellisiin näkökohtiin? Tätä ongelmaa helpottamaan kehitettiin projektikohtaiseen tarkasteluun soveltuva indikaattorijärjestelmä EIMI. EIMI palvelee erilaisten vaihtoehtojen ja toteutustapojen välistä vertailua ja arvottamista kaikissa suunnittelun ja rakentamisen vaiheissa.
Original languageFinnish
Pages (from-to)30-33
JournalKuntatekniikka
Issue number4
Publication statusPublished - 2006
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Cite this

@article{2580e8c09169426e9ba76b1cd7423e43,
title = "V{\"a}yl{\"a}rakentamisen ymp{\"a}rist{\"o}haittojen indikaattorij{\"a}rjestelm{\"a} EIMI valmistui",
abstract = "V{\"a}yl{\"a}rakentamisen eri vaiheissa syntyy runsaasti erityyppisi{\"a}, paikallisia, alueellisia ja globaaleja ymp{\"a}rist{\"o}vaikutuksia. Miten vaikutukset suhteutetaan toisiinsa ent{\"a} miten ymp{\"a}rist{\"o}haittavaikutusta arvioidaan suhteessa toimivuuteen ja taloudellisiin n{\"a}k{\"o}kohtiin? T{\"a}t{\"a} ongelmaa helpottamaan kehitettiin projektikohtaiseen tarkasteluun soveltuva indikaattorij{\"a}rjestelm{\"a} EIMI. EIMI palvelee erilaisten vaihtoehtojen ja toteutustapojen v{\"a}list{\"a} vertailua ja arvottamista kaikissa suunnittelun ja rakentamisen vaiheissa.",
author = "Leena Korkiala-Tanttu",
year = "2006",
language = "Finnish",
pages = "30--33",
journal = "Kuntatekniikka",
issn = "1238-125X",
number = "4",

}

Väylärakentamisen ympäristöhaittojen indikaattorijärjestelmä EIMI valmistui. / Korkiala-Tanttu, Leena.

In: Kuntatekniikka, No. 4, 2006, p. 30-33.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Väylärakentamisen ympäristöhaittojen indikaattorijärjestelmä EIMI valmistui

AU - Korkiala-Tanttu, Leena

PY - 2006

Y1 - 2006

N2 - Väylärakentamisen eri vaiheissa syntyy runsaasti erityyppisiä, paikallisia, alueellisia ja globaaleja ympäristövaikutuksia. Miten vaikutukset suhteutetaan toisiinsa entä miten ympäristöhaittavaikutusta arvioidaan suhteessa toimivuuteen ja taloudellisiin näkökohtiin? Tätä ongelmaa helpottamaan kehitettiin projektikohtaiseen tarkasteluun soveltuva indikaattorijärjestelmä EIMI. EIMI palvelee erilaisten vaihtoehtojen ja toteutustapojen välistä vertailua ja arvottamista kaikissa suunnittelun ja rakentamisen vaiheissa.

AB - Väylärakentamisen eri vaiheissa syntyy runsaasti erityyppisiä, paikallisia, alueellisia ja globaaleja ympäristövaikutuksia. Miten vaikutukset suhteutetaan toisiinsa entä miten ympäristöhaittavaikutusta arvioidaan suhteessa toimivuuteen ja taloudellisiin näkökohtiin? Tätä ongelmaa helpottamaan kehitettiin projektikohtaiseen tarkasteluun soveltuva indikaattorijärjestelmä EIMI. EIMI palvelee erilaisten vaihtoehtojen ja toteutustapojen välistä vertailua ja arvottamista kaikissa suunnittelun ja rakentamisen vaiheissa.

M3 - Article

SP - 30

EP - 33

JO - Kuntatekniikka

JF - Kuntatekniikka

SN - 1238-125X

IS - 4

ER -