Vahvan ja hyvin vahvan vierteen fermentointi suomalaisilla panimohiivoilla

Tuomas Markkula

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Original languageFinnish
Article number34
JournalKehittyvä elintarvike
Volume12
Issue number2
Publication statusPublished - 2001
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Keywords

  • mashing

Cite this

@article{e75f3e69ae324aa9b386e95a42a92892,
title = "Vahvan ja hyvin vahvan vierteen fermentointi suomalaisilla panimohiivoilla",
keywords = "mashing",
author = "Tuomas Markkula",
year = "2001",
language = "Finnish",
volume = "12",
journal = "Kehittyv{\"a} elintarvike",
issn = "0787-8273",
publisher = "Elintarviketieteiden Seura ry. ETS",
number = "2",

}

Vahvan ja hyvin vahvan vierteen fermentointi suomalaisilla panimohiivoilla. / Markkula, Tuomas.

In: Kehittyvä elintarvike, Vol. 12, No. 2, 34, 2001.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Vahvan ja hyvin vahvan vierteen fermentointi suomalaisilla panimohiivoilla

AU - Markkula, Tuomas

PY - 2001

Y1 - 2001

KW - mashing

M3 - Article

VL - 12

JO - Kehittyvä elintarvike

JF - Kehittyvä elintarvike

SN - 0787-8273

IS - 2

M1 - 34

ER -