Original language | Finnish |
---|---|
Pages (from-to) | 28-29 |
Journal | Kehittyvä elintarvike |
Volume | 16 |
Issue number | 2 |
Publication status | Published - 2005 |
MoE publication type | D1 Article in a trade journal |
Cite this
Home, S. (2005). Vahvavierretekniikka parantaa oluen aromia ja säilyvyyttä. Kehittyvä elintarvike, 16(2), 28-29.
@article{ec54c2178c674fb78072bc92e80d27fc,
title = "Vahvavierretekniikka parantaa oluen aromia ja s{\"a}ilyvyytt{\"a}",
author = "Silja Home",
year = "2005",
language = "Finnish",
volume = "16",
pages = "28--29",
journal = "Kehittyv{\"a} elintarvike",
issn = "0787-8273",
publisher = "Elintarviketieteiden Seura ry. ETS",
number = "2",
}
Home, S 2005, 'Vahvavierretekniikka parantaa oluen aromia ja säilyvyyttä', Kehittyvä elintarvike, vol. 16, no. 2, pp. 28-29.
Vahvavierretekniikka parantaa oluen aromia ja säilyvyyttä. / Home, Silja.
In: Kehittyvä elintarvike, Vol. 16, No. 2, 2005, p. 28-29.Research output: Contribution to journal › Article › Professional
TY - JOUR
T1 - Vahvavierretekniikka parantaa oluen aromia ja säilyvyyttä
AU - Home, Silja
PY - 2005
Y1 - 2005
M3 - Article
VL - 16
SP - 28
EP - 29
JO - Kehittyvä elintarvike
JF - Kehittyvä elintarvike
SN - 0787-8273
IS - 2
ER -
Home S. Vahvavierretekniikka parantaa oluen aromia ja säilyvyyttä. Kehittyvä elintarvike. 2005;16(2):28-29.