Valtiolta vain henkistä tukea sisältötuotantohankkeille

Hannele Antikainen

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Abstract

Tieto 2001 messujen yhteydessä Tietopalveluseura ry järjesti seminaarin otsikolla Sisältötuotanto - tietoammattilaisen leipätyö. Opetusministeriön opetusneuvos Ritva-Sini Härkönen ilmoitti, että kevään Sonera-osakkeiden myyntituloista oli lupailtu rahoitusta opetusministeriön sisältötuotantohankkeille, mutta loppujen lopuksi hankkeiden rahoitus on jäämässä kokonaan yritysrahoituksen varaan. Ministeriöllä on tarjota vain "arvovaltaa" sisältötuotantohankkeiden läpiviemisessä. Näin siitäkin huolimatta, että Lipposen hallitus on julistanut nostavansa Suomen sisältötuotannon kärkimaaksi.
Original languageFinnish
Pages (from-to)10-11
JournalGT-lehti
Issue number1
Publication statusPublished - 2001
MoE publication typeD1 Article in a trade journal
EventSisältötuotanto - tietoammattilaisen leipätyö. Helsinki, 8.2.2001 -
Duration: 1 Jan 2001 → …

Cite this

Antikainen, Hannele. / Valtiolta vain henkistä tukea sisältötuotantohankkeille. In: GT-lehti. 2001 ; No. 1. pp. 10-11.
@article{11c641baa4854ad1829e69909363c349,
title = "Valtiolta vain henkist{\"a} tukea sis{\"a}lt{\"o}tuotantohankkeille",
abstract = "Tieto 2001 messujen yhteydess{\"a} Tietopalveluseura ry j{\"a}rjesti seminaarin otsikolla Sis{\"a}lt{\"o}tuotanto - tietoammattilaisen leip{\"a}ty{\"o}. Opetusministeri{\"o}n opetusneuvos Ritva-Sini H{\"a}rk{\"o}nen ilmoitti, ett{\"a} kev{\"a}{\"a}n Sonera-osakkeiden myyntituloista oli lupailtu rahoitusta opetusministeri{\"o}n sis{\"a}lt{\"o}tuotantohankkeille, mutta loppujen lopuksi hankkeiden rahoitus on j{\"a}{\"a}m{\"a}ss{\"a} kokonaan yritysrahoituksen varaan. Ministeri{\"o}ll{\"a} on tarjota vain {"}arvovaltaa{"} sis{\"a}lt{\"o}tuotantohankkeiden l{\"a}piviemisess{\"a}. N{\"a}in siit{\"a}kin huolimatta, ett{\"a} Lipposen hallitus on julistanut nostavansa Suomen sis{\"a}lt{\"o}tuotannon k{\"a}rkimaaksi.",
author = "Hannele Antikainen",
year = "2001",
language = "Finnish",
pages = "10--11",
journal = "GT-lehti",
issn = "1456-1662",
publisher = "VTT Technical Research Centre of Finland",
number = "1",

}

Valtiolta vain henkistä tukea sisältötuotantohankkeille. / Antikainen, Hannele.

In: GT-lehti, No. 1, 2001, p. 10-11.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Valtiolta vain henkistä tukea sisältötuotantohankkeille

AU - Antikainen, Hannele

PY - 2001

Y1 - 2001

N2 - Tieto 2001 messujen yhteydessä Tietopalveluseura ry järjesti seminaarin otsikolla Sisältötuotanto - tietoammattilaisen leipätyö. Opetusministeriön opetusneuvos Ritva-Sini Härkönen ilmoitti, että kevään Sonera-osakkeiden myyntituloista oli lupailtu rahoitusta opetusministeriön sisältötuotantohankkeille, mutta loppujen lopuksi hankkeiden rahoitus on jäämässä kokonaan yritysrahoituksen varaan. Ministeriöllä on tarjota vain "arvovaltaa" sisältötuotantohankkeiden läpiviemisessä. Näin siitäkin huolimatta, että Lipposen hallitus on julistanut nostavansa Suomen sisältötuotannon kärkimaaksi.

AB - Tieto 2001 messujen yhteydessä Tietopalveluseura ry järjesti seminaarin otsikolla Sisältötuotanto - tietoammattilaisen leipätyö. Opetusministeriön opetusneuvos Ritva-Sini Härkönen ilmoitti, että kevään Sonera-osakkeiden myyntituloista oli lupailtu rahoitusta opetusministeriön sisältötuotantohankkeille, mutta loppujen lopuksi hankkeiden rahoitus on jäämässä kokonaan yritysrahoituksen varaan. Ministeriöllä on tarjota vain "arvovaltaa" sisältötuotantohankkeiden läpiviemisessä. Näin siitäkin huolimatta, että Lipposen hallitus on julistanut nostavansa Suomen sisältötuotannon kärkimaaksi.

M3 - Article

SP - 10

EP - 11

JO - GT-lehti

JF - GT-lehti

SN - 1456-1662

IS - 1

ER -