Viljojen omat entsyymit apuna keliaakikoille sopivien tuotteiden valmistuksessa

Anu Kaukovirta-Norja, Jarkko Venäläinen, Jussi Loponen

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Original languageFinnish
Pages (from-to)48-49
JournalKehittyvä elintarvike
Volume18
Issue number6
Publication statusPublished - 2007
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Cite this

Kaukovirta-Norja, A., Venäläinen, J., & Loponen, J. (2007). Viljojen omat entsyymit apuna keliaakikoille sopivien tuotteiden valmistuksessa. Kehittyvä elintarvike, 18(6), 48-49.
Kaukovirta-Norja, Anu ; Venäläinen, Jarkko ; Loponen, Jussi. / Viljojen omat entsyymit apuna keliaakikoille sopivien tuotteiden valmistuksessa. In: Kehittyvä elintarvike. 2007 ; Vol. 18, No. 6. pp. 48-49.
@article{45fed95824464c00ae5405db01328870,
title = "Viljojen omat entsyymit apuna keliaakikoille sopivien tuotteiden valmistuksessa",
author = "Anu Kaukovirta-Norja and Jarkko Ven{\"a}l{\"a}inen and Jussi Loponen",
year = "2007",
language = "Finnish",
volume = "18",
pages = "48--49",
journal = "Kehittyv{\"a} elintarvike",
issn = "0787-8273",
publisher = "Elintarviketieteiden Seura ry. ETS",
number = "6",

}

Kaukovirta-Norja, A, Venäläinen, J & Loponen, J 2007, 'Viljojen omat entsyymit apuna keliaakikoille sopivien tuotteiden valmistuksessa', Kehittyvä elintarvike, vol. 18, no. 6, pp. 48-49.

Viljojen omat entsyymit apuna keliaakikoille sopivien tuotteiden valmistuksessa. / Kaukovirta-Norja, Anu; Venäläinen, Jarkko; Loponen, Jussi.

In: Kehittyvä elintarvike, Vol. 18, No. 6, 2007, p. 48-49.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Viljojen omat entsyymit apuna keliaakikoille sopivien tuotteiden valmistuksessa

AU - Kaukovirta-Norja, Anu

AU - Venäläinen, Jarkko

AU - Loponen, Jussi

PY - 2007

Y1 - 2007

M3 - Article

VL - 18

SP - 48

EP - 49

JO - Kehittyvä elintarvike

JF - Kehittyvä elintarvike

SN - 0787-8273

IS - 6

ER -

Kaukovirta-Norja A, Venäläinen J, Loponen J. Viljojen omat entsyymit apuna keliaakikoille sopivien tuotteiden valmistuksessa. Kehittyvä elintarvike. 2007;18(6):48-49.