Virtuaalitodellisuudella voidaan vaikuttaa ruokakokemukseen ja ruokavalintoihin

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Original languageFinnish
Pages (from-to)43-44
JournalKehittyvä elintarvike
Volume2019
Issue number6
Publication statusPublished - Dec 2019
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Cite this

@article{98a4d6ede06e4785afd958b8c289d874,
title = "Virtuaalitodellisuudella voidaan vaikuttaa ruokakokemukseen ja ruokavalintoihin",
author = "Ky{\"o}sti Pennanen and Saara Vanhatalo and Nesli S{\"o}zer",
year = "2019",
month = "12",
language = "Finnish",
volume = "2019",
pages = "43--44",
journal = "Kehittyv{\"a} elintarvike",
issn = "0787-8273",
publisher = "Elintarviketieteiden Seura ry. ETS",
number = "6",

}

Virtuaalitodellisuudella voidaan vaikuttaa ruokakokemukseen ja ruokavalintoihin. / Pennanen, Kyösti; Vanhatalo, Saara; Sözer, Nesli.

In: Kehittyvä elintarvike, Vol. 2019, No. 6, 12.2019, p. 43-44.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Virtuaalitodellisuudella voidaan vaikuttaa ruokakokemukseen ja ruokavalintoihin

AU - Pennanen, Kyösti

AU - Vanhatalo, Saara

AU - Sözer, Nesli

PY - 2019/12

Y1 - 2019/12

M3 - Article

VL - 2019

SP - 43

EP - 44

JO - Kehittyvä elintarvike

JF - Kehittyvä elintarvike

SN - 0787-8273

IS - 6

ER -