VTT toimii yritysten tukena hyväksyttämisasioissa

Kirsti Riipola

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Abstract

Useat rakennustuotteiden valmistajat käyttävät VTT:n palveluita vientinsä tukena. Yksistään viime vuonna on käsitelty noin 40 uusiin vientikohteisiin liittyvää hanketta. Näiden lisäksi on lukuisia pitkäaikaisia laadunvalvontasuhteita. VTT toimii tuotteen ominaisuuksien testaajana, valmistusmenetelmien ja laatujärjestelmien tarkastajana ja sertifiointilaitoksena. EU:n järjestelmässä VTT aloittaa myös rakennustuotedirektiivin tuotehyväksyntätoiminnan. Samoja palveluita voi toki käyttää myös kotimaan markkinoinnin tukena.
Original languageFinnish
JournalRakentavaa tietoa
Volume21
Issue number4
Publication statusPublished - 1998
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Cite this

Riipola, Kirsti. / VTT toimii yritysten tukena hyväksyttämisasioissa. In: Rakentavaa tietoa. 1998 ; Vol. 21, No. 4.
@article{04dabba0679d4db5a06110b25b1aed0b,
title = "VTT toimii yritysten tukena hyv{\"a}ksytt{\"a}misasioissa",
abstract = "Useat rakennustuotteiden valmistajat k{\"a}ytt{\"a}v{\"a}t VTT:n palveluita vientins{\"a} tukena. Yksist{\"a}{\"a}n viime vuonna on k{\"a}sitelty noin 40 uusiin vientikohteisiin liittyv{\"a}{\"a} hanketta. N{\"a}iden lis{\"a}ksi on lukuisia pitk{\"a}aikaisia laadunvalvontasuhteita. VTT toimii tuotteen ominaisuuksien testaajana, valmistusmenetelmien ja laatuj{\"a}rjestelmien tarkastajana ja sertifiointilaitoksena. EU:n j{\"a}rjestelm{\"a}ss{\"a} VTT aloittaa my{\"o}s rakennustuotedirektiivin tuotehyv{\"a}ksynt{\"a}toiminnan. Samoja palveluita voi toki k{\"a}ytt{\"a}{\"a} my{\"o}s kotimaan markkinoinnin tukena.",
author = "Kirsti Riipola",
year = "1998",
language = "Finnish",
volume = "21",
journal = "Rakentavaa tietoa",
issn = "1237-4504",
publisher = "VTT Technical Research Centre of Finland",
number = "4",

}

VTT toimii yritysten tukena hyväksyttämisasioissa. / Riipola, Kirsti.

In: Rakentavaa tietoa, Vol. 21, No. 4, 1998.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - VTT toimii yritysten tukena hyväksyttämisasioissa

AU - Riipola, Kirsti

PY - 1998

Y1 - 1998

N2 - Useat rakennustuotteiden valmistajat käyttävät VTT:n palveluita vientinsä tukena. Yksistään viime vuonna on käsitelty noin 40 uusiin vientikohteisiin liittyvää hanketta. Näiden lisäksi on lukuisia pitkäaikaisia laadunvalvontasuhteita. VTT toimii tuotteen ominaisuuksien testaajana, valmistusmenetelmien ja laatujärjestelmien tarkastajana ja sertifiointilaitoksena. EU:n järjestelmässä VTT aloittaa myös rakennustuotedirektiivin tuotehyväksyntätoiminnan. Samoja palveluita voi toki käyttää myös kotimaan markkinoinnin tukena.

AB - Useat rakennustuotteiden valmistajat käyttävät VTT:n palveluita vientinsä tukena. Yksistään viime vuonna on käsitelty noin 40 uusiin vientikohteisiin liittyvää hanketta. Näiden lisäksi on lukuisia pitkäaikaisia laadunvalvontasuhteita. VTT toimii tuotteen ominaisuuksien testaajana, valmistusmenetelmien ja laatujärjestelmien tarkastajana ja sertifiointilaitoksena. EU:n järjestelmässä VTT aloittaa myös rakennustuotedirektiivin tuotehyväksyntätoiminnan. Samoja palveluita voi toki käyttää myös kotimaan markkinoinnin tukena.

M3 - Article

VL - 21

JO - Rakentavaa tietoa

JF - Rakentavaa tietoa

SN - 1237-4504

IS - 4

ER -