VTT:n Minimal processing tutkimusohjelmassa kehitettiin elintarvikkeiden laatua ja turvallisuutta parantavia keinoja

Raija Ahvenainen

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Original languageFinnish
Pages (from-to)8-9
JournalKala
Issue number2
Publication statusPublished - 2000
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Cite this

@article{7f72d065305f4cb29775e7eec28c97f0,
title = "VTT:n Minimal processing tutkimusohjelmassa kehitettiin elintarvikkeiden laatua ja turvallisuutta parantavia keinoja",
author = "Raija Ahvenainen",
year = "2000",
language = "Finnish",
pages = "8--9",
journal = "Kala",
issn = "0784-4530",
number = "2",

}

VTT:n Minimal processing tutkimusohjelmassa kehitettiin elintarvikkeiden laatua ja turvallisuutta parantavia keinoja. / Ahvenainen, Raija.

In: Kala, No. 2, 2000, p. 8-9.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - VTT:n Minimal processing tutkimusohjelmassa kehitettiin elintarvikkeiden laatua ja turvallisuutta parantavia keinoja

AU - Ahvenainen, Raija

PY - 2000

Y1 - 2000

M3 - Article

SP - 8

EP - 9

JO - Kala

JF - Kala

SN - 0784-4530

IS - 2

ER -