VTT:n testaus ja tarkastusmenetelmien rekisteri

VTT

Research output: Book/ReportReport

Abstract

Valtion teknillisen tutkimuskeskuksen (VTT) testaus- ja tarkastusmenetelmien rekisteri on atk-pohjainen englanninkielinen rekisteri, joka sisältää tiedot VTT:n toimintayksiköiden käytössä olevista menetelmistä. Rekisteri on osa dokumentointijärjestelmää, johon kuuluvat myös toimintayksiköissä säilytettävät ja niiden vastuulla olevat menetelmäkuvaukset. Rekisteri sisältää yli 2 150 menetelmää (tilanne tammikuussa 1983). Uusia menetelmätietoja rekisteröidään jatkuvasti, ja rekisterijulkaisu uusitaan tarpeellisin väliajoin.
Original languageFinnish
Place of PublicationEspoo
PublisherVTT Technical Research Centre of Finland
Number of pages486
ISBN (Print)951-38-1878-0
Publication statusPublished - 1983
MoE publication typeD4 Published development or research report or study

Publication series

SeriesValtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita
Number255
ISSN0358-5085

Fingerprint

testing
methodology

Cite this

VTT (1983). VTT:n testaus ja tarkastusmenetelmien rekisteri. Espoo: VTT Technical Research Centre of Finland. Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita, No. 255
VTT. / VTT:n testaus ja tarkastusmenetelmien rekisteri. Espoo : VTT Technical Research Centre of Finland, 1983. 486 p. (Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita; No. 255).
@book{0b81c3087e2243478740aa8763f7686d,
title = "VTT:n testaus ja tarkastusmenetelmien rekisteri",
abstract = "Valtion teknillisen tutkimuskeskuksen (VTT) testaus- ja tarkastusmenetelmien rekisteri on atk-pohjainen englanninkielinen rekisteri, joka sis{\"a}lt{\"a}{\"a} tiedot VTT:n toimintayksik{\"o}iden k{\"a}yt{\"o}ss{\"a} olevista menetelmist{\"a}. Rekisteri on osa dokumentointij{\"a}rjestelm{\"a}{\"a}, johon kuuluvat my{\"o}s toimintayksik{\"o}iss{\"a} s{\"a}ilytett{\"a}v{\"a}t ja niiden vastuulla olevat menetelm{\"a}kuvaukset. Rekisteri sis{\"a}lt{\"a}{\"a} yli 2 150 menetelm{\"a}{\"a} (tilanne tammikuussa 1983). Uusia menetelm{\"a}tietoja rekister{\"o}id{\"a}{\"a}n jatkuvasti, ja rekisterijulkaisu uusitaan tarpeellisin v{\"a}liajoin.",
author = "VTT",
year = "1983",
language = "Finnish",
isbn = "951-38-1878-0",
series = "Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita",
publisher = "VTT Technical Research Centre of Finland",
number = "255",
address = "Finland",

}

VTT 1983, VTT:n testaus ja tarkastusmenetelmien rekisteri. Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita, no. 255, VTT Technical Research Centre of Finland, Espoo.

VTT:n testaus ja tarkastusmenetelmien rekisteri. / VTT.

Espoo : VTT Technical Research Centre of Finland, 1983. 486 p. (Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita; No. 255).

Research output: Book/ReportReport

TY - BOOK

T1 - VTT:n testaus ja tarkastusmenetelmien rekisteri

AU - VTT

PY - 1983

Y1 - 1983

N2 - Valtion teknillisen tutkimuskeskuksen (VTT) testaus- ja tarkastusmenetelmien rekisteri on atk-pohjainen englanninkielinen rekisteri, joka sisältää tiedot VTT:n toimintayksiköiden käytössä olevista menetelmistä. Rekisteri on osa dokumentointijärjestelmää, johon kuuluvat myös toimintayksiköissä säilytettävät ja niiden vastuulla olevat menetelmäkuvaukset. Rekisteri sisältää yli 2 150 menetelmää (tilanne tammikuussa 1983). Uusia menetelmätietoja rekisteröidään jatkuvasti, ja rekisterijulkaisu uusitaan tarpeellisin väliajoin.

AB - Valtion teknillisen tutkimuskeskuksen (VTT) testaus- ja tarkastusmenetelmien rekisteri on atk-pohjainen englanninkielinen rekisteri, joka sisältää tiedot VTT:n toimintayksiköiden käytössä olevista menetelmistä. Rekisteri on osa dokumentointijärjestelmää, johon kuuluvat myös toimintayksiköissä säilytettävät ja niiden vastuulla olevat menetelmäkuvaukset. Rekisteri sisältää yli 2 150 menetelmää (tilanne tammikuussa 1983). Uusia menetelmätietoja rekisteröidään jatkuvasti, ja rekisterijulkaisu uusitaan tarpeellisin väliajoin.

M3 - Report

SN - 951-38-1878-0

T3 - Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita

BT - VTT:n testaus ja tarkastusmenetelmien rekisteri

PB - VTT Technical Research Centre of Finland

CY - Espoo

ER -

VTT. VTT:n testaus ja tarkastusmenetelmien rekisteri. Espoo: VTT Technical Research Centre of Finland, 1983. 486 p. (Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita; No. 255).