Vuosi 2000 - paljon pakollista lisätyötä, toivottavasti ei kuitenkaan hysteriaa

Tatu Lindberg

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Abstract

Tapiolan Stockmannin tavaratalon seinälle ilmestyi tammikuussa vuosi 2000 -kello, joka sekunnin tarkkuudella ilmoittaa kuinka paljon aikaa vuosituhannen vaihtumiseen on. Toivottavasti sen tarkoituksena ei ole lietsoa vuosi 2000 -uhkaa, kuten Yhdysvalloissa, jossa vuoden 2000 tietokäsittelyongelmat ovat saaneet runsaasti huomiota eri medioissa. Siellä suuri joukko ihmisiä on alkanut hamstrata kuivamuonaa ja varusteita sekä aseita muuttaakseen Montanan erämaamökkeihin, kun vuosituhannen vaihde koittaa. Vuosi 2000 eli Y2K on leimattu pahemman luokan luokan taudiksi, joka pitää torjua keinoja kaihtamatta. Tällainen hysteria on paljon pahempaa kuin joiden tietojärjestelmien pettäminen, sanoi Millenium Skandinavian toimitusjohtaja Pertti Louto Sanomalehtien Liiton vuosi 2000 -seminaarissa.
Original languageFinnish
Article number8
JournalGT-lehti
Issue number1
Publication statusPublished - 1999
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Cite this

@article{9f306f4b632745b382f25f13b903caf3,
title = "Vuosi 2000 - paljon pakollista lis{\"a}ty{\"o}t{\"a}, toivottavasti ei kuitenkaan hysteriaa",
abstract = "Tapiolan Stockmannin tavaratalon sein{\"a}lle ilmestyi tammikuussa vuosi 2000 -kello, joka sekunnin tarkkuudella ilmoittaa kuinka paljon aikaa vuosituhannen vaihtumiseen on. Toivottavasti sen tarkoituksena ei ole lietsoa vuosi 2000 -uhkaa, kuten Yhdysvalloissa, jossa vuoden 2000 tietok{\"a}sittelyongelmat ovat saaneet runsaasti huomiota eri medioissa. Siell{\"a} suuri joukko ihmisi{\"a} on alkanut hamstrata kuivamuonaa ja varusteita sek{\"a} aseita muuttaakseen Montanan er{\"a}maam{\"o}kkeihin, kun vuosituhannen vaihde koittaa. Vuosi 2000 eli Y2K on leimattu pahemman luokan luokan taudiksi, joka pit{\"a}{\"a} torjua keinoja kaihtamatta. T{\"a}llainen hysteria on paljon pahempaa kuin joiden tietoj{\"a}rjestelmien pett{\"a}minen, sanoi Millenium Skandinavian toimitusjohtaja Pertti Louto Sanomalehtien Liiton vuosi 2000 -seminaarissa.",
author = "Tatu Lindberg",
year = "1999",
language = "Finnish",
journal = "GT-lehti",
issn = "1456-1662",
publisher = "VTT Technical Research Centre of Finland",
number = "1",

}

Vuosi 2000 - paljon pakollista lisätyötä, toivottavasti ei kuitenkaan hysteriaa. / Lindberg, Tatu.

In: GT-lehti, No. 1, 8, 1999.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Vuosi 2000 - paljon pakollista lisätyötä, toivottavasti ei kuitenkaan hysteriaa

AU - Lindberg, Tatu

PY - 1999

Y1 - 1999

N2 - Tapiolan Stockmannin tavaratalon seinälle ilmestyi tammikuussa vuosi 2000 -kello, joka sekunnin tarkkuudella ilmoittaa kuinka paljon aikaa vuosituhannen vaihtumiseen on. Toivottavasti sen tarkoituksena ei ole lietsoa vuosi 2000 -uhkaa, kuten Yhdysvalloissa, jossa vuoden 2000 tietokäsittelyongelmat ovat saaneet runsaasti huomiota eri medioissa. Siellä suuri joukko ihmisiä on alkanut hamstrata kuivamuonaa ja varusteita sekä aseita muuttaakseen Montanan erämaamökkeihin, kun vuosituhannen vaihde koittaa. Vuosi 2000 eli Y2K on leimattu pahemman luokan luokan taudiksi, joka pitää torjua keinoja kaihtamatta. Tällainen hysteria on paljon pahempaa kuin joiden tietojärjestelmien pettäminen, sanoi Millenium Skandinavian toimitusjohtaja Pertti Louto Sanomalehtien Liiton vuosi 2000 -seminaarissa.

AB - Tapiolan Stockmannin tavaratalon seinälle ilmestyi tammikuussa vuosi 2000 -kello, joka sekunnin tarkkuudella ilmoittaa kuinka paljon aikaa vuosituhannen vaihtumiseen on. Toivottavasti sen tarkoituksena ei ole lietsoa vuosi 2000 -uhkaa, kuten Yhdysvalloissa, jossa vuoden 2000 tietokäsittelyongelmat ovat saaneet runsaasti huomiota eri medioissa. Siellä suuri joukko ihmisiä on alkanut hamstrata kuivamuonaa ja varusteita sekä aseita muuttaakseen Montanan erämaamökkeihin, kun vuosituhannen vaihde koittaa. Vuosi 2000 eli Y2K on leimattu pahemman luokan luokan taudiksi, joka pitää torjua keinoja kaihtamatta. Tällainen hysteria on paljon pahempaa kuin joiden tietojärjestelmien pettäminen, sanoi Millenium Skandinavian toimitusjohtaja Pertti Louto Sanomalehtien Liiton vuosi 2000 -seminaarissa.

M3 - Article

JO - GT-lehti

JF - GT-lehti

SN - 1456-1662

IS - 1

M1 - 8

ER -